Redactia.ro
Home » Știri » Noi detalii incredibile în cazul româncei dispărute după ce și-a făcut cont pe Tinder

Noi detalii incredibile în cazul româncei dispărute după ce și-a făcut cont pe Tinder

Sabina Tomescu, femeie dispărută

Sabina Tomescu, în vârstă de 41 de ani, din Brașov, a dispărut în mod misterios după ce și-a creat un cont pe platforma Tinder. Rudele femeii nu au mai avut nicio veste de la ea timp de aproape două săptămâni, după ce aceasta a plecat la un interviu de angajare în Belgia și urma să se întoarcă în țară pe 28 iunie 2024.

Ce s-a întâmplat înainte de dispariție

Originară din Brașov, Sabina Tomescu lucra într-o corporație, însă recent își pierduse locul de muncă. Cu câteva zile înainte de dispariție, Sabina și-a anunțat familia că va pleca în Belgia pentru a susține un interviu de angajare la o firmă din Bruxelles. Ultima dată când familia a vorbit cu ea a fost pe 24 iunie. Două zile mai târziu, telefonul ei era închis, iar pe 26 iunie s-a conectat pentru ultima dată pe aplicația WhatsApp.

Descoperiri îngrijorătoare

Îngrijorată de absența Sabinei, sora și cumnatul acesteia au verificat locuința ei și au descoperit că femeia cumpărase un bilet de avion pe ruta Bruxelles – Sharm El Sheikh. Această descoperire a alimentat temerile familiei, care ia în considerare cele mai negre scenarii, inclusiv posibilitatea ca Sabina să fi căzut victimă unui proxenet sau să fi fost răpită de traficanți de carne vie. Femeia nu era căsătorită, nu avea copii și era în căutarea unui partener de viață, motiv pentru care și-a creat cont pe Tinder.

Ancheta poliției

Tatăl Sabinei, disperat că nu știe nimic de fiica sa, a încercat să obțină orice informație utilă pentru a o găsi. A accesat laptopul lăsat de Sabina acasă, dar a descoperit că acesta era folosit doar pentru a viziona filme. Dispariția Sabinei este cu atât mai misterioasă cu cât nu s-a întâmplat niciodată să aibă telefonul închis pentru atât de mult timp și să nu ia legătura cu familia.

„Am aflat că folosea laptopul doar pentru a viziona filme. Tot ceea ce ne-ar fi putut ajuta este pe telefon. Noi nu avem cum să aflăm mai multe decât am aflat inițial. S-a demarat ancheta poliției în mod oficial. Este deja o anchetă internațională”, a declarat Alexandru Popescu, cumnatul Sabinei, pentru Gândul.

Ce scenarii se iau în calcul

Familia Sabinei trăiește în incertitudine și speră să afle cât mai curând ce s-a întâmplat cu aceasta. Între timp, ancheta continuă atât pe plan local, cât și internațional, în încercarea de a descoperi indicii care să ducă la găsirea femeii.

Dispariția Sabinei Tomescu rămâne un mister, iar familia ei face apel la oricine poate oferi informații relevante să contacteze autoritățile pentru a ajuta la rezolvarea acestui caz.

Cazul dispariției Sabinei Tomescu a atras atenția publicului și a autorităților, fiind subiectul unei anchete internaționale. Familia și apropiații rămân în speranța că aceasta va fi găsită în siguranță și că misterul dispariției ei va fi elucidat. Între timp, toate pistele și indiciile sunt analizate de poliție în încercarea de a dezvălui adevărul din spatele acestei dispariții inexplicabile.

„La data de 25.06.2024 numita Tomescu Sabina Aurelia a plecat de la adresa de domiciliu cu intenția de a se deplasa în Belgia, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu membrii familiei”, este anunțul Poliției Române.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: