Redactia.ro
Home » Monden » Noi imagini de la cununia civilă a Lorei cu Ionuț Ghenu. Ce i-a transmis solista proaspătului soț

Noi imagini de la cununia civilă a Lorei cu Ionuț Ghenu. Ce i-a transmis solista proaspătului soț

GALERIE FOTO (5)

Lora și Ionuț Ghenu au devenit soț și soție, iar acum urmează să se pregătească de nunta religioasă. Pe social media, ea a postat imagini noi de la evenimentul lor de zilele trecute, alături de un mesaj emoționant.

Lora și Ionuț Ghenu s-au cununat civil

Joi, 19 septembrie 2024, Lora și Ionuț Ghenu au devenit soț și soție. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ionuț Ghenu de mai bine de opt ani, dar abia acum au decis să facă cununia civilă. Și-au promis iubire veșnică în fața ofițerului de stare civilă, iar luna viitoare urmează să meargă și în fața preotului.

După cununia civilă, Lora a postat mai multe imagini de la marele eveniment, alături de Ionuț Ghenu. Artista nu s-a abținut și a transmis și un mesaj pentru cel care o face fericită în fiecare zi: ”Ai grijă de iubirea ta. E tot ce contează cu adevărat”, a scris Lora, pe Instagram.

Fac nunta religioasă în luna octombrie

Lora și Ionuț Ghenu se vor căsători religios în luna octombrie, când va avea loc și petrecerea spectaculoasă. La petrecere sunt așteptați peste 300 de invitați: ”E posibil să fie două sau trei, dacă ajunge a treia rochia, o să fie trei. Dacă nu, e ok, sunt ok cu două. Nu mai vreau nimic, mi-am dat comandă de pantofi, tot în România, la un brand din București.

Eu vreau să fiu invitată la nunta mea, să mă simt bine, să dansez, să beau ceva bun, să petrec cu cei mai dragi oameni (…) Am depășit maximul pe care știam noi că îl are locația cu vreo 60 de persoane. Deocamdată sunt 360 confirmați, dar trebuie să găsim soluții, sunt foarte stresată”, a declarat Lora, la Știrile Antena Stars.

Lora a mai fost căsătorită

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de 9 ani, iar împreună muncesc de 10 ani. La începutul relației lor, multe zvonuri au circulat, s-a speculat chiar că au fost amanți, însă acum ei au negat totul în podcastul lui Jorge de pe YouTube.

Înainte de a avea o relație cu managerul ei, Ionuț Ghenu, Lora a fost căsătorită timp de doi ani cu Dan Badea. După divorțul de comediant, artista a fost acuzată că i-a furat iubitul Doiniței Oancea, pe Ionuț Ghenu. Ea mereu a susținut că nu e adevărat și că lucrurile au stat altfel. La un moment dat, Lora a fost într-un conflict cu fosta ei prietenă, Doinița Oancea.

„Păi, suntem amanți, că nu suntem căsătoriți. Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți. Mi-a fost ciudă un pic, știi? Îți vine să te răzbuni un pic… când ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și pe urmă să fie mai simplu, știi?”, spunea ea în trecut, conform protv.ro.

Sursa foto: Instagram Lora

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: