Redactia.ro
Home » Monden » Noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a aruncat-o pe jos cu brutalitate. Camerele de supraveghere au surprins totul

Noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a aruncat-o pe jos cu brutalitate. Camerele de supraveghere au surprins totul

Au ieșit la iveală noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a aruncat-o pe jos cu brutalitate și a intrat peste ea în mașină.

Noi imagini șocante cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

Au apărut noi imagini cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Camerele de supraveghere din zona respectivă au surprins noi scene agresive între impresară și soțul ei. Realitatea Plus a făcut publice imaginile de pe camerele video, unde se poate vedea cu ochiul liber cum Reghecampf o aruncă pe vedetă, pe jos, iar mai apoi intră peste ea în mașină. Scenele sunt agresive și au ajuns pe masa anchetatorilor, care fac cercetări în acest caz.

„I-a rupt tricoul șoferului, l-a amenințat cu moartea, l-a zgâriat, m-am băgat între ei, l-am împins, l-am luat, am încercat să îl calmez, i-am spus că îi face plângere penală, că nu e normal ce face. Nu te înțelegi cu el”, spunea, sâmbătă, Anamaria Prodan, după momentul atacului.

Ce a spus șoferul Anamariei Prodan după ce a fost lovit

Șoferul Anamariei Prodan a fost implicat direct în scandalul dintre cei doi. „Avocații mei vor merge până în pânzele albe pentru a-mi face dreptate. Camerele de supraveghere de pe strada au surprins totul iar Anamaria Prodan a încercat sa scape din mâinile lui fugind si întrebând dacă am filmat pentru a merge la politie. Am sa-mi fac dreptate pentru ca dacă toleram așa ceva vom ajunge rușinea Europei. 

Imi rezerv dreptul să nu comentez acest incident. Imaginile explica totul. Dacă am ajuns sa trăim intr-o țara unde la TV se comenteaza ca femeia a incitat un bărbat și bărbatul a rupt-o in bătaie… după bătăușul din Carpați sare la toți cei ce-i stau in cale… suntem ca națiune fara identitate. Sunt siderat de așa comportament, sunt siderat caci acest om Reghecampf este sau trebuia sa fie un exemplu pentru generațiile tinere de fotbaliști. Trebuia sa fie un exemplu pentru copiii lui, pentru societate. Văd cu stupoare moderatori care încearcă sa explice ca femeia mertita bătută! Văd femei care probabil trăiesc in așa teroare acasa, care aproba bătaia fata de femeie. Este strigător la cer! Am fost șocat, am filmat caci era ireal, am fost lovit cu bestialitate, in timp ce șoferul lui Reghe se uita cu mâinile in san si zâmbea… Trăim intr-o tara unde poliția nu isi face datoria! Arestam „interlopi” si ne e frica de „vedete”. Rușine tututor celor ce promovează așa ceva! CNA si toate institutiile non guvernamentale si guvernamentale nu au miscat un deget, desi sunt platite din banii statului”, a declarat, pentru realitatea.net, Eugen, soferul Anamariei Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini