Redactia.ro
Home » Știri » Noi informații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „Nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă”

Noi informații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „Nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă”

Noi informații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu

Noi informații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. În urmă cu câteva zile s-a zvonit că fostul președinte al României a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi suferit un AVC. Potrivit unor surse, un apropiat al lui Traian Băsescu a făcut declarații șocante despre starea de sănătate a acestuia.

Noi informații despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu: „Nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă”

În presă au apărut informații conform cărora Traian Băsescu ar fi suferit un AVC și ar fi fost transferat la urgență la un spital din Bruxelles. Fostul președinte este internat într-o clinică din Bruxelles, după ce i s-a făcut rău. Presa a scris că acesta ar fi suferit un accident vascular cerebral. Chiar și așa, informația a rămas neconfirmată, până acum. Potrivit playtech.ro, un fost senator a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu. Conform acestuia, fostul președinte a refuzat să rămână internat la Spitalul Militar, dar starea lui s-a agravat, motiv pentru care a fost dus de urgență în străinătate.

„Din ce știu, că am vorbit cu un apropiat de-al dânsului, Traian Băsescu și-a pierdut vocea, nu mai poate vorbi. Starea sa este gravă. Nici cu familia cu a putut schimba câteva cuvinte. Cei care vor să arunce acum pietre, să mai aștepte.Traian Băsescu a mers și la Spitalul Militar, însă a refuzat să rămână internat, a vrut tratament ambulatoriu. Dar starea i s-a agravat și a fost dus de urgență în străinătate”, a spus Lucian Iliescu, citat de Știripesurse.ro.

Traian Băsescu a rămas fără protecție SPP

Fostul președinte al României a rămas fără angajații Serviciului de Pază și Protecție de care beneficiează toată viața șefii de stat. Decizia a fost luată de SPP la scurt timp după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea. Curtea Supremă a menținut decizia instanție de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. ÎCCJ a respins apelul depus de fostul președinte Băsescu față de decizia Curții de Apel București.

  • ”Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a transmis la scurt timp după decizie Traian Băsescu.

Conform CNSAS, pe parcursul colaborării cu Securitatea, Traian Băsescu a oferit informații prin care denunța colegi de facultate și de serviciu pentru presuouse activități ”activităţi potrivnice regimului totalitar comunist”. Admite excepţia inadmisibilităţii invocată din oficiu. Respinge, ca fiind inadmisibil, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian, împotriva Sentinţei civile nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind nefondat, recursul declarat de recurentul Ene Nicanor George, prin mandatar Ene Dragoş Marian împotriva Încheierii de amânare a pronunţării, din data de 05 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul – pârât Băsescu Traian împotriva Sentinţei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul Ciuvică Mugur-Cristian, în interesul intimatului-reclamant Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23 martie 2022.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: