Redactia.ro
Home » Știri » Noi sancțiuni pentru presupusa iubită a lui Putin. Alina Kabaeva are de suferit 

Noi sancțiuni pentru presupusa iubită a lui Putin. Alina Kabaeva are de suferit 

Canada o adaugă pe presupusa iubită a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, pe lista de sancțiuninCanada a impus sancțiuni împotriva Alinei Kabaeva, care ar fi iubita președintelui rus Vladimir Putin.

Canada a sancționat-o pe Kabaeva

Fosta gimnastă olimpică este unul dintre cei 22 de apropiați ai regimului rusesc adăugați pe lista de sancțiuni ai Canadei din cauza invaziei actuale a țării în Ucraina.

Marea Britanie a sancționat-o pe Kabaeva

Marea Britanie a sancționat-o pe Kabaeva la începutul acestei luni și, de asemenea, numele ei ar fi apărut pe un proiect de listă a persoanelor care ar putea fi sancționate de Uniunea Europeană.

La vremea respectivă, ministrul afacerilor externe, Melanie Joly, nu excludea posibilitatea de a face o mișcare similară, afirmând că Canada dorește să fie în pas cu aliații săi atunci când vine vorba de impunerea de sancțiuni împotriva persoanelor care au legături cu Putin.

Ultima rundă de sancțiuni, care include și patru instituții financiare, a intrat în vigoare vinerea trecută. Canada a sancționat peste 1.500 de persoane și entități de când Rusia a anexat Crimeea în 2014.

Canada nu va ezita să ia contramăsuri

Ministrul canadian de externe, Mélanie Joly, a declarat că țara sa nu va ezita să ia contramăsuri adecvate ca răspuns la „fiecare acțiune întreprinsă de președintele Putin pentru a submina integritatea teritorială a Ucrainei”.

„Canada va urmări fără încetare să ceară socoteală pentru actele nejustificabile ale regimului rus. Suntem alături de Ucraina și de poporul său”, a declarat Joly în comunicat.

Global Affairs Canada Canada a declarat că noile sancțiuni au ca scop aplicarea unei presiuni suplimentare asupra liderilor ruși pentru a pune capăt războiului „fără sens” din Ucraina.

„Măsurile demonstrează, de asemenea, că Canada este un lider în efortul internațional amplu de a trage la răspundere conducerea rusă și de a apăra suveranitatea, integritatea teritorială și independența Ucrainei”, se arată în comunicat.

„Canada va continua să exploreze noi modalități de a exercita presiuni asupra regimului rus.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: