Redactia.ro
Home » Știri » Noi schimbări la Whatsapp. Ce telefoane nu vor mai putea folosi aplicația din februarie 2020

Noi schimbări la Whatsapp. Ce telefoane nu vor mai putea folosi aplicația din februarie 2020

WhatsApp

WhatsApp nu va mai funcţiona pe anumite telefoane începând cu data de 1 februarie 2020.

Aplicația restricţionează în fiecare an lista aparatelor pe care poţi rula aplicaţia de chat. Următoarea filtrare se va produce la data de 1 februarie 2020.

Este vorba despre acele dispzitive care au sisteme de operare iOS 8, precum iPhone 4. Aceste modele Apple vor accesa această versiune doar în cea mai avansată actualizare.

Avertisment sumbru de la WhatsApp

Pentru Android, Whatsapp nu va fi disponibil pentru versiunile 2.3.7., începând de la 1 februarie 2020, potrivit economica.net.

WhatsApp va continua să funcţioneze corect, cu actualizările aferente, pentru următoarele sisteme de operare: Android OS 4.0.3, iOS 9, KaiOS 2.5.1 şi/sau mai mari.

Aplicația WhatsApp. Indici că atacul cibernetic a fost comis de un actor statal

Cu toate acestea, faptul că aplicația va face aceste schimbări în ce priveşte anumite telefoane, nu înseamnă că aplicaţia se va şterge automat, ci faptul că aplicaţia nu va mai funcţiona corect pe anumite segmente, dată fiind lipsa actualizărilor.

De asemenea, dacă un utilizator al acestor dispozitive şterge programul şi încearcă să-l reinstaleze, nu o va putea face începând de la data mai sus menţionată.

Aplicația testează o funcție de autodistrugere a mesajelor

WhatsApp a început să testeze în aplicația de Android cu versiunea 2.19.275 (o variantă beta a aplicației oficiale) așa-numitele mesaje care dispar sau care se autodistrug după o anumită perioadă de timp după ce au fost trimise.

Mesajele care dispar singure nu reprezintă un concept nou pentru nișa aplicațiilor de chat, fiind disponibile de multă vreme în produse precum Telegram. Însă, adoptarea acestei facilități de WhatsApp, ar putea aduce în discuție unele subiecte sensibile.

În stadiul actual de testare, WhatsApp oferă două opțiuni privind ștergerea automată a mesajelor: după 5 secunde sau după o oră. Nu există nicio altă opțiune între și nici posibilitatea de a seta un anumit timp în afară de cele două valori prestabilite. De asemenea, cel puțin în varianta actuală, mesajele care se autodistrug pot fi folosite doar în cadrul grupurilor de discuții, nu și a discuțiilor private.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: