Redactia.ro
Home » Știri » Noile simptome se văd pe chipul pacientului. Ce trebuie observat?

Noile simptome se văd pe chipul pacientului. Ce trebuie observat?

coronavirus

Criza sanitară provocată de coronavirus este încă la începutul ei, după ce a izbucnit ceea ce specialiștii numesc valul al doilea de coronavirus. Astfel, este necesar ca românii să știe ce simptome are virusul, pentru a putea afla dacă este cazul să se prezinte la medic și să se testeze pentru COVID-19.

Noile simptome ale coronavirusului se văd pe față

Noile cercetări din acest domeniu arată că încă din perioda de incubație a virusului apar niște simptome, iar dacă suntem atenți, atunci ne putem da seama dacă avem virusul.

Astfel, studiile privind felul în care se manifestă infecția cu coronavirus arată că este posibil ca apariția coronavirusului în organism să piate fi sesizată prin mai multe semne ce apar la nivelul gurii, buzelor, membrelor și ochilor. Iată despre ce simptome este vorba.

Simptome ale COVID-19 la nivelul buzelor

La nivelul buzelor, oamenii care au fost testați pozitiv cu noul coronavirus au spus că aveau buzele crăpate și uscate. Unii dintre ei au spus și că aveau buzele de o culoare palidă.

La fel, pacienții care s-au infectat cu coronavirus au explicat că au avut răni dureroase în gură, termen cunoscut în lumea medicală sub denumirea de enantem. Potrivit specialiștilor, acesta apare cu două zile înainte de a apărea orice alte simptome cunoscute ale coronavirusului, arată potrivit cercetătorilor de la Spitalul Universitar Ramon y Cajal din Madrid.

Simptome ale COVID-19 la nivelul membrelor

Și membrele celor infectați cu coronavirus au fost afectate de boală, astfel că pentru pacienții bolnavi au început să apară erupții cutanate pe brațe și pe picioare.

O treime dintre cei care au avut astfel de simptome pe piele, au avut și crăpături la colțurile gurii. Acesta este un simptom ce apare spre finalul bolii, după două săptămâni de când aceasta a fost contractată. Primul semn al infecției cu coronavirus este febra. Apoi, sunt tusea și durerile musculare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: