Redactia.ro
Home » Știri » Noroc chior! A câștigat la LOTO doar pentru că și-a uitat ochelarii acasă

Noroc chior! A câștigat la LOTO doar pentru că și-a uitat ochelarii acasă

GALERIE FOTO (3) Noroc chior! A câștigat la LOTO doar pentru că și-a uitat ochelarii acasă

Noroc chior! Un bătrân din Marea Britanie a devenit cunoscut în întreaga lume după ce a câștigat la LOTO. Bărbatul a reușit să ia marele premiu de peste 100.000 de lire sterline, iar asta din greșeală. Acesta și-a uitat ochelarii de vedere acasă și nu a putut să aleagă numerele favorite.

Noroc chior! A câștigat la LOTO doar pentru că și-a uitat ochelarii acasă

Noroc chior! Ca să câștigă la LOTO ai nevoie de mult noroc! Ei bine, un bărbat din Marea Britanie se poate considera cel mai norocos, după ce a câștigat marele premiu de peste 100.000 de lire sterline, din cauza unei greșeli. Denis Fawsitt, în vârstă de 80 de ani obișnuia să joace la jocurile de noroc, dar niciodată nu a avut parte de o surpriză ca asta. Luna trecută, s-a decis să pună un bilet la LOTO, dar și-a uitat ochelarii acasă, iar din acest motiv a bifat alte numere. “Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele, dar pur și simplu nu am putut”, a declarat Denis Fawsitt.

În timp ce aștepta rezultatul biletului, Denis i-a spus soției sale că este sigur că va câștiga marele premiu. La scurt timp, a aflat că faptul că și-a uitat ochelarii de vedere acasă, l-a ajutat să câștige premiul de 116.124 de lire sterline.“După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann, în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga”, a afirmat acesta.

Denis Fawsit a avut un șoc când a aflat că a câștigat, în timp ce soția sa a declarat că nu vor dansa, pentru că soțul ei are probleme cu spatele. „Când am aflat că am câștigat, am avut un pahar de alcool, dar după ce va trece pandemia de coronavirus, plănuiesc să organizez o mică petrecere în familie pentru a sărbători”, a spus Denis.

Ce vor să facă cei doi soți cu banii câștigați la LOTO

Cei doi plănuiesc să investească o parte din banii câștigati în casă și grădină. De asemenea, soții Fawsit vor avea grijă să le dăruiască copiilor și nepoților câțiva bănuți. “Ne-am bucurat de viață este rândul lor acum. Acești bani îi vor ajuta mai mult decât pe noi”, a afirmat Ann. Denis a fost constructor și miner, iar după ce a ieșit la pensie, și-a dorit să câștige la Loto pentru a-și renova grădina.

Din cauza unei probleme de sănătate l-a împiedicat să se ocupe singur de îngrijirea grădinii. De asemenea, bătrânul a spus că banii câștigați îi vor ajuta să-și cumpere un nou televizor. Între timp, soția sa, care a lucrat la KP Snacks din Ashby-de-la0Ziuch, a spus că își dorește un aragaz electric și o saltea cu spumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: