Redactia.ro
Home » Știri » Nostradamus a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina. Cele mai sumbre previziuni făcute de astrolog

Nostradamus a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina. Cele mai sumbre previziuni făcute de astrolog

Nostradamus a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina.

Nostradamus a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina. Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2022 s-au adeverit, Astrologul a prezis conflictul armat dintre Rusia și Ucraina. Cum se va termina conflictul?

Nostradamus a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina. Cele mai sumbre previziuni făcute de astrolog

Nostradamus este renumit pentru artele sale de previziune, capabil să citească viitorul. De-a lungul anilor, a făcut mai multe predicții care s-au adeverit, precum conflictul dintre Rusia și Ucraina. Multe dintre profețiile lui Nostradamus s-au adeverit în timp. În timpul vieții sale, acesta a scris în lucrările pe care le-a realizat, evenimentele care vor avea loc în lume în următorii ani. Profeția lui Nostradamus s-a adeveri din nou, decriptând spusele lui, conflictul dintre Rusia și Ucraina a fost prezis cu mult timp înainte ca acesta să se întâmple, iar acum a luat amploare. Profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă. De asemenea, astrologul a prezis că doar două țări puternice vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat. Războiul va începe din cauza rivalității dintre SUA și China.

În cartea sa Les Prophéties, Nostradamus a scris câteva dintre exemple ar fi ascensiunea lui Hitler, modul în care a murit președintele JFK și 9/11 atunci când două avioane au distrus cele două turnuri gemene din America. Nostradamus a prezis o serie de evenimente cu adevărat devastatoare. Probabil unul dintre cele grave este faptul că, potrivit profetului, anul acesta un asteroid va lovi pământulul. De asemenea, multă lume va muri din cauza foametei, iar roboții AI vor conduce pământul. În scrierile sale se regăsește pasajul „În cele șapte luni de Marele Război, oamenii vor muri din cauza răului săvărșit. Rouen, Evreux nu vor cădea”, potrivit unui articol Daily Star. De asemenea, Nostradamus a scris că războiul ar dura șapte luni. În cazul în care cele două mari puteri, SUA și Rusia ar recurge la armele nucleare, consecințele ar dura mult mai mult de șapte luni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: