Redactia.ro
Home » Monden » Nou cuplu Survivor Romania! Cei doi concurenți s-au îndrăgostit nebunește, nimeni nu se aștepta

Nou cuplu Survivor Romania! Cei doi concurenți s-au îndrăgostit nebunește, nimeni nu se aștepta

GALERIE FOTO (2)

Un nou cuplu s-a format în showbiz și nimeni nu se aștepta la asta! Doi foști concurenți de la ”Survivor România” s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt.

Fenomenul Survivor România leagă cele mai frumoase relații între concurenții care duc lupta de supraviețuire în Jungla Dominicană! Un exemplu în acest sens au fost Andrei Ciobanu și Karina Fetica din echipa Războinicilor, din Sezonul 1. Între cei doi concurenți s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste, care a continuat chiar și după concurs. Însă nu a fost ceva de lungă durată, căci cei doi s-au despărțit după ceva vreme. Însă iată că o altă concurentă i-a furat inima Războinicului.

Nou cuplu Survivor Romania! S-au îndrăgostit nebunește

Andrei și Karina au devenit oficial iubiți după ce au participat împreună la Survivor România. Cei doi aveau chiar și planuri de nuntă! Însă după ceva vreme, au decis să se despartă. Șoc este că Andrei se iubește acum cu o altă colegă de la Survivor!

Andrei iubește o altă colegă de la Survivor

După despărțirea de Karina, războinicul Andrei Ciobanu și-a găsit liniștea în brațele altei colege de la Survivor. Pare incredibil, dar inima lui a fost furată de o altă Războinică, de această dată din sezonul 2 al competiției. Este vorba de Marilena!

Se pare că cei doi ex-Războinici s-au cunoscut după ce Mary a părăsit Jungla Dominicană, după accidentarea suferită!

Însă cei doi foști concurenți și-au ținut povestea de dragoste secretă, într-o primă fază! Însă iată că acum totul s-a aflat, iar fanii se bucură de noul cuplu de la Survivor!

Andrei Ciobanu și Marilena s-au bucurat de o escapadă romantică, în Grecia. Fostul Războinic a fost cel care a publicat prima fotografie de cuplu! Fanii au reacționat imediat și le-au transmis gânduri bune!

Andrei Ciobanu și Marinela Cuciurean, noul cuplu de la Survivor
Andrei Ciobanu și Marinela Cuciurean, noul cuplu de la Survivor

Imaginea cu Andrei și Marinela a fost însoțit de un mesaj emoționant!

”Iubirea apare atunci când nici nu te aștepți! Zâmbetul și ochii ei spun tot! Mulțumim”, a scris Andrei Ciobanu la fotografia cu noua sa iubită.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: