Redactia.ro
Home » Monden » Nou divorț în showbiz! Oana Radu confirmă despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

Nou divorț în showbiz! Oana Radu confirmă despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

Cătălin Dobrescu face primele declarații după despărțirea de Oana Radu. Motivele din spatele divorțului 

Nou divorț în showbiz! Oana Radu confirmă despărțirea de Cătălin Dobrescu. Iată detaliile!

Nou divorț în showbiz

Oana Radu, în vârstă de 29 de ani, și Cătălin Dobrescu au fost protagoniștii unei povești de dragoste care, cu toate că a început cu promisiuni de eternitate în fața ofițerului de Stare Civilă în august 2020, a ajuns acum la final. Cu doar puțin peste trei ani de la căsătorie, cei doi au decis să-și urmeze drumurile separate, confirmând astfel unul dintre cele mai recente divorțuri din showbiz.

Oana Radu confirmă despărțirea de Cătălin Dobrescu: „Am hotărât să o luăm pe drumuri separate”

Despărțirea a fost confirmată oficial de către Oana Radu, care, cu sinceritate, a împărtășit veștile proaste cu fanii săi pe pagina personală de Instagram.

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate.

Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta.

Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu, pe pagina personală de Instagram.

Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii despre motivul despărțirii, Oana Radu a menționat că se va întoarce cu mai multe informații atunci când se va simți pregătită. Într-un mesaj emoționant, ea a cerut respect pentru decizia lor și intimitatea lor în această perioadă dificilă.

Oana Radu: „Mă întreb cum știe Dumnezeu”

Momentan, artista trece printr-o perioadă de tristețe, iar pe rețelele de socializare a mărturisit că a găsit sprijin în doi oameni talentați care au apărut în viața ei exactly în acest moment dificil.

„Mă întreb cum știe Dumnezeu, în cele mai grele sau triste momente ale vieții, să îți trimită în cale oameni care să te ajute, să te înveselească, practic sa îți facă viața mai bună!”, a mărturisit cântăreața.

Semnele despărțirii au început să se vadă cu aproximativ o lună în urmă, când Oana Radu și Cătălin Dobrescu au început să se afișeze din ce în ce mai rar împreună, iar imaginile lor au fost șterse din mediul online. De asemenea, faptul că Cătălin era și managerul artistei a fost un aspect notabil, iar odată cu despărțirea, numele lui a dispărut de pe profilul de Instagram al Oanei Radu.

„Cred că și despărțirile aveau nevoie de o piesă a lor! Nu mereu se termină totul frumos, din păcate!”, a spus cântăreața.

Artista și-a exprimat și sentimentele prin muzică, lansând o melodie intitulată „În viața mea nu vreau să mai aud de tine!” coincidență sau nu, piesa a fost lansată în perioada în care zvonurile despre despărțire deveneau tot mai intense.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: