Redactia.ro
Home » Monden » Noua concurentă de la Love Island îi desparte pe Eduard și Mădălina. Tânărul a dormit în patul lui Anne-Marie: „E cam playboy” FOTO

Noua concurentă de la Love Island îi desparte pe Eduard și Mădălina. Tânărul a dormit în patul lui Anne-Marie: „E cam playboy” FOTO

GALERIE FOTO (16)

Noua concurentă de la Love Island îi desparte pe Eduard și Mădălina. Tânărul a dormit în patul lui Anne-Marie. Iată detaliile!

Noua concurentă de la Love Island îi desparte pe Eduard și Mădălina

Astăzi își vor face apariția 2 noi concurenți la Love Island! Iată detaliile!

În al patrulea episod al reality-show-ului Love Island România, disponibil pe platforma VOYO, se petrece o schimbare surprinzătoare peste noapte, care devine subiect de discuții și comentarii între concurenți.

Eduard, partenerul oficial al Mădălinei, iese din pat și ia decizia de a petrece noaptea alături de Anne-Marie (noua concurentă din ediția de astăzi), în patul acesteia.

„Să dormi cu altcineva când, practic, tu ești în cuplu cu altcineva… fără să-i spui acelei persoană că uite, m-am îndrăgostit, te las, te pup… e urât, un pic urât”, se amuză Alexandra.

”Mi-e milă de Mădălina… Mi-e că, dacă apare încă una, iar…” râde și Adrian de ceea ce a făcut Eduard. ”E cam playboy”, remarcă și Nargi.
”Eduard forțează prea tare situația, mi se pare”, crede Denis.

Totodată, Călin este noul concurent din ediția de astăzi, 5 octombrie!

Cine sunt concurenții Love Island România

Emisiunea „Love Island”, transmisă acum pe PRO TV, a atras atenția unui public din peste 25 de țări. Pe o insulă spectaculoasă din Tenerife, 5 bărbați și 5 femei vor trăi o experiență de neuitat, cu scopul de a-și găsi partenerul ideal. Iată cine sunt cei ce se înscriu în această aventură!

Show-ul de pe PRO TV o are pe Alina Ceaușan în rolul de prezentatoare. Tinerii locuiesc împreună într-o vilă și se confruntă pentru șansa de a câștiga premiul impresionant de 50.000 de euro.

Printre concurenți se numără:

  1. Ada Ileana, în vârstă de 26 de ani, profesoară de limba engleză și câștigătoare a titlului Miss Internațional România 2022. După trei ani de singurătate, speră în continuare la dragostea adevărată: „Încă cred în magie, în acea magie care poate apărea între doi oameni. Asta caut, și sper să o găsesc!”

  1. Alexandra Balea, studentă în anul III la Medicină, în vârstă de 23 de ani, cu ochi blânzi și inimă curajoasă, dar deschisă să-și găsească sufletul pereche: „Dacă mă îndrăgostesc de cineva, fac primul pas! Dacă ai greșit, nu te voi uita!”

  1. Gabriela Ilișiu, în vârstă de 23 de ani, cântăreață, care recunoaște că se îndrăgostește rapid, dar se răzbună și mai repede: „Sunt o femeie puternică în viața partenerului meu!” După doi ani de singurătate, își dorește o familie mare și fericită.

  1. Josephinka Smolena, însoțitoare de zbor de 21 de ani, curajoasă și pozitivă, care își exprimă emoțiile prin muzică și dans. Caută bărbați cu simțul umorului, dar care nu trivializează dragostea.

  1. Mădălina Rancea, consultant de vânzări în vârstă de 26 de ani, care vrea un bărbat stabil emoțional, empatic și amuzant. Este precaută în alegeri: „Cântăresc toate opțiunile și le testezi, pe rând, de mai multe ori.”

  1. Adrian Butușină, în vârstă de 29 de ani, antrenor personal, care flirtează cu mai multe femei când este singur, dar devine romantic când intră într-o relație: „Vreau să caut dragostea adevărată, dragostea care face cât tot ce am trăit până acum.”

  1. Denis Iuga, în vârstă de 21 de ani, răsfățatul rețelelor sociale, pasionat de petreceri și provocări pe TikTok, și care își imaginează o familie numeroasă, începând cu găsirea fetei potrivite.

  1. Andrei Bordeianu, în vârstă de 23 de ani, antrenor personal, pentru care femeia ideală trebuie să fie frumoasă, inteligentă, înaltă, amuzantă și energică, ca și el însuși.

  1. Eduard Caba, în vârstă de 24 de ani, model, care se consideră o alegere ideală pentru orice femeie, chiar dacă nu există o conexiune puternică între ei. Acum caută ceva mai profund.

  1. Valentin Popescu, în vârstă de 27 de ani, creator de conținut, care se evidențiază pe YouTube și preferă blondele, căutând jumătatea sa, ideal mai scundă decât el.

Nargi, moldoveanca cu sânge arăbesc de la Love Island

De asemenea, tânăra Nargi din Chișinău, în vârstă de 23 de ani, a intrat în vila din Tenerife cu determinare. A avut deja un sărut pasional cu Andrei și a atras atenția lui Denis, care flirta cu Ada. Nargi afirmă că are propria firmă de bijuterii și se descrie ca fiind ambițioasă, prietenoasă și sociabilă, având o pasiune pentru viața plină de distracție și cadouri. Ea crede că nu există oameni perfecți în afară de ea însăși și își atribuie trăsături speciale de origine arabă, moștenite de la tatăl ei.

„Sunt o persoană ambițioasă, prietenoasă. Sunt destul de sociabilă. Îmi place viața bună, îmi place să mă distrez, să primesc cadouri.

Îmi place flirtul, depinde cu cine. Semăn eu a persoană care să fie respinsă? Nu există oameni ideali în afară de mine”, este descrierea pe care și-o face Nargi de la Love Island.

Sursa foto: PRO TV/ Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: