Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » „Noul Nostradamus”, o nouă profeție despre război. Ce anunță pentru data de 18 iunie 2024

„Noul Nostradamus”, o nouă profeție despre război. Ce anunță pentru data de 18 iunie 2024

Un nou val de îngrijorare a cuprins lumea după ce cel supranumit „Noul Nostradamus” a făcut o profeție alarmantă. Utilizând o versiune hindusă a astrologiei, denumită Vedic, profetul susține că are cunoștințe precise despre data la care va izbucni Al Treilea Război Mondial.

Metodele folosite de „Noul Nostradamus”

Kushal Kumar, astrolog și profet, a dezvăluit că tensiunile globale actuale vor duce la o conflagrație istorică. Potrivit acestuia, conflictele dintre Israel și Hamas, Coreea de Sud și Coreea de Nord, China și Taiwan, și Rusia și NATO vor escalada într-un război mondial.

Kumar se bazează pe astrologia Vedică, o practică hindusă antică, pentru a face previziunile sale. Această metodă presupune realizarea unei „hărți a karmei” bazată pe alinierea planetelor și a stelelor, conform Daily Star. Astrologia Vedică este cunoscută pentru precizia sa în privința destinului și evenimentelor majore din viața oamenilor și a lumii.

Profetul estimează că Al Treilea Război Mondial va începe în câteva săptămâni, identificând anul 2024 ca fiind extrem de alarmant în privința condițiilor pentru război. „Totul a început undeva în 8 mai”, a explicat Kumar.

Datele critice pentru izbucnirea războiului

Kumar a identificat datele de 18 iunie 2024, 10 iunie și 29 mai 2024 ca fiind momentele critice la care ar putea începe Al Treilea Război Mondial. El a subliniat că liderii din regiunile fierbinți ale lumii se vor confrunta cu probleme de sănătate sau vor fi nevoiți să demisioneze, ceea ce va contribui la instabilitatea globală.

De asemenea, Kumar a avertizat că sectoarele aviație și turism vor fi grav afectate în urma acestor tensiuni crescânde. Afirmațiile sale vin la scurt timp după ce autoritățile din Marea Britanie au transmis cetățenilor recomandări despre necesitățile în caz de război, prin intermediul unui website oficial.

Profețiile lui Nostradamus și Baba Vanga pentru 2024

Kumar nu este singurul care a făcut previziuni sumbră pentru 2024. Nostradamus și Baba Vanga, două figuri cunoscute pentru profețiile lor, au prezis o criză economică la nivel global și o creștere a numărului de atacuri cibernetice în acest an. Pe lângă acestea, se așteaptă ca omenirea să se confrunte cu fenomene meteo extreme cauzate de încălzirea globală.

Totuși, nu toate previziunile sunt negative. Potrivit prezicătorilor, medicina va înregistra progrese semnificative în 2024, incluzând descoperirea unui leac pentru cancer. Cu toate acestea, atmosfera politică va fi tensionată, cu o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin și atacuri teroriste pe continentul european.

Îngrijorări globale și măsuri de precauție

Previziunile lui Kushal Kumar și ale altor profeți au stârnit îngrijorare la nivel global. Deși multe dintre aceste profeții nu au baze științifice, ele reflectă temerile și anxietățile colective ale oamenilor în fața incertitudinilor viitorului. În contextul actual al tensiunilor geopolitice, aceste previziuni pot amplifica sentimentele de nesiguranță și frică.

Este important ca autoritățile și cetățenii să rămână informați și să ia măsuri de precauție, indiferent de veridicitatea acestor profeții. Pregătirea pentru situații de urgență și consolidarea măsurilor de securitate națională sunt esențiale pentru a face față oricăror crize potențiale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: