Redactia.ro
Home » Sport » Novak Djokovic, donație uriașă! Cum se distrează sârbul în izolare

Novak Djokovic, donație uriașă! Cum se distrează sârbul în izolare

Novak Djokovic, donație uriașă

Novak Djokovic a anunțat că donează un milion de euro spitalelor din Serbia. Banii au fost folosiți pentru a cumpăra echipamente medicale.

La fel ca și alți sportivi, Novak Djokovic dă o mână de ajutor în lupta contra pandemiei de coronavirus. Sârbul împreună cu soția sa, au anunțat că vor da un milion de euro pentru spitalele din țara sa natală.

„Vreau să mulţumesc personalului medical din Serbia şi din întreaga lume, care luptă pentru persoanele afectate de coronavirus. Din nefericire, din ce în ce mai mulţi oameni sunt infectaţi zilnic. Eu şi soţia mea, Jelena, am gândit un plan pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie. Donaţia noastră este de un milion de euro pentru achiziţionarea de ventilatoarea şi alte echipamente medicale”, a fost mesajul lui Novak Djokovic.

Din acești bani urmează să fie achiziționate echipamente medicale.

Novak Djokovic se antrenează acasă

Novak Djokovic se află în izolare în vila sa, din Spania dar nu uită nicio clipă de tenis. Liderul mondial și-a transformat casa într-un veritabil teren de tenis, iar pe post de rachetă folosește câteva tigăi. După ce și-a antrenat copii, s-a distrat cu un prieten. În mijlocul sufrageriei a folosit mobila pe post de fileu, și a început distracția.

Rafael Nadal și-a descoperit un nou talent

Același lucru l-au făcut mai mulți jucători de tenis. Roger Federer a bătut mingea la perete, în timp ce Fabio Fognini a organizat acasă un meci de tenis împreună cu soția sa, fosta tenismenă Flavia Pennetta. Aflat tot în izolare în vila sa din Spania, Rafael Nadal și-a descoperit o nouă pasiune. A postat mai multe filmulețe în care le arată fanilor cum gătește. Spaniolul a primit rapid mii de aprecieri.

“Astăzi eu și soția mea avem timp să gătim, sper că sunteți bine și că aveți grijă de voi la casele voastre”, a scris pe instagram Nadal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: