Redactia.ro
Home » Știri » Nu a fost îngropat. Unde a fost păstrat trupul prințului Philip până acum. Urmează să fie înmormântat alături de Regina Elisabeta a II-a

Nu a fost îngropat. Unde a fost păstrat trupul prințului Philip până acum. Urmează să fie înmormântat alături de Regina Elisabeta a II-a

GALERIE FOTO (2)

Nu a fost îngropat. Unde a fost păstrat trupul neînsuflețit al prințului Philip până acum. Urmează să fie înmormântat alături de Regina Elisabeta a II-a.

Unde a fost păstrat trupul prințului Philip până acum

Trupul neînsuflețit al Prințului Philip a fost păstrat în cripta regală de la Capela St. George a Castelului Windsor, până în prezent. Timp de 17 luni, trupul acestuia nu a fost îngropat. Asta pentru că urmează să fie mutat, după moartea reginei. Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani și va fi înmormântată luni, 19 septembrie. Conform presei străine, Ducele de Edinburgh a fost înmormântat în privat în Voltul Regal al Capelei Sf. George, după ce a murit pe 9 aprilie 2021. Urmează să fie mutat alături de soția sa, Regina Elisabeta a II-a, alături de care a trăit timp de 73 de ani.

Cum l-a cunoscut Regina Elisabeta pe Prințul Philip

Soțul reginei Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 99 de ani. Acesta se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. Ducele de Edingurgh a trăit o viață excepțională, dar a prins și vremuri dificile. Philip a fost considerat un om complex, inteligent și veșnic liniștit. Acesta a lăsat în urmă povești și momente istorice. Prințul Philip s-a născut în Corfu în 1921, iar copilăria a fost una dificilă.

Philip si regina Elisabeta s-au cunoscut în timpul unei vizite regale, când i s-a cerut să-l escorteze pe regele George al VI-lea și familia lui. Printre fiicele regelui se afla și prințesa Elisabeta, de care s-a îndrăgostit iremediabil. Ulterior, aceștia au păstrat legătura prin scrisori, cu toate că unele persoane au fost sceptice cu privire la relația lor. Cu toate astea, în 1947 prințesa Elisabeta și Philip s-au logodit și s-au căsătorit în luna noiembrie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: