Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Nu doar Regina Spaniei a impresionat la Summitul NATO. Cine e fermecătoarea „lady in red”

FOTO Nu doar Regina Spaniei a impresionat la Summitul NATO. Cine e fermecătoarea „lady in red”

GALERIE FOTO (7) Sursa foto: okmagazine.ro

Lunea trecută, când Jill Biden, soția președintelui Statelor Unite, Joe Biden, a sosit în Spania și a cerut să o întâlnească pe regina Letizia, toate privirile s-au concentrat asupra Reginei Spaniei. A fost primul mare moment al summitului NATO de la Madrid, care a impresionat o lume întreagă. Letizia Ortiz a fost principala protagonistă a modei cu ținutele sale, dar și soția președintelui guvernului, Begona Gómez. Aceasta nu a fost mai prejos și a devenit cunoscută ca „lady in red”, având câteva momente stelare în care s-au remarcat look-urile sale.

Begona Gómez, apariție de senzație la Summitul NATO

Joi, Begona a însoțit-o pe regină într-o vizită împreună cu consorții liderilor NATO la Teatro Real din Madrid, unde urmau să asiste la o repetiția de la opera „Nabucco” de Verdi, iar în cadrul unui eveniment gastronomic, au participat la o degustare de ulei de măsline. Liderele feminine au avut parte de momente de neuitat, împreună.

Begona Gómez, fermecătoarea „lady in red”

Begona a făcut senzație, la cină, unde a purtat famioasa rochie midi roșie, de cocktail care a cucerit internetul! Rochia a fost făcută pe măsura ei. Tocmai de aceea, i s-a potrivit ca o mănușă și i-a stat foarte bine.

Rochia este confecționată din crep de mătase, are un decolteu asimetric și este ajustată în talie. Fusta are un pic de volan, iar tivul este asimetric, mai lung în față. În plus, este fără mâneci, lăsând umerii și brațele descoperite, potrivit presei spaniole. Am putea spune că Spania are două Prime Doamne, de fapt.  Atât Regina Letizia a Spaniei, soția Regelui Felipe, cât și Begona Gomez, soția premierului spaniol Pedro Sanchez au furat toate privirile!

Begona Gómez, interacțiune cu Brigitte Macron

La un momentdat, Begona Gomez a interacționat cu președintele francez Emmanuel Macron și prima doamnă a Franței, Brigitte Macron. Din poze, reiese că au comunicat într-o manieră apropiată, cele două femei.

Brigitte Macron a avut și ea o apariție de senzație, mai ales ținând cont de vârsta sa, 69 de ani.

Begona Gómez și Brigitte Macron

Brigitte Macron, o prezență impunătoare

Pentru o cină informală a NATO plină de lideri mondiali pe 29 iunie, prima doamnă a Franței, a canalizat stilul clasic de afaceri, recurgând la o siluetă vestimentară franceză prin excelență pentru această ocazie.

Pentru acest eveniment, Brigitte a purtat o rochie albastru deschis, cu un tiv sub genunchi. Rochia din crep avea o siluetă clasică conservatoare și mâneci ușor voluminoase, care erau închegate la încheieturi.

În ceea ce privește încălțămintea, prima doamnă a Franței a purtat niște pantofi stiletto cu vârf ascuțit, simpli, din patent maro ciocolatiu, cu toc de 10 centimetri. Brigitte a accesorizat-o cu un duo de inele albastre „statement”.

Brigitte este renumită pentru garderoba sa minimalistă, care întruchipează estetica French-chic de manual.

Brigitte Macron și Emmanuel Macron
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: