Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Nu e banc! Cât costă un loc de veci într-un cimitir din Constanța pe OLX

Nu e banc! Cât costă un loc de veci într-un cimitir din Constanța pe OLX

GALERIE FOTO (2)

Într-o perioadă în care pandemia a sădit teama printre oamenii din lumea întreagă, iată că înflorește o “afacere” mai puțin ortodoxă, dar extrem de “adecvată” vremurilor pe care le trăim.

Se întâmplă la Constanța! În cimitirele de la malul mării, s-a dezvoltat o afacere care s-a dovedit extrem de profitabilă pentru cei care dețin locuri de veci. Și asta pentru că, într-o perioadă în care pierderea unei persoane dragi este un gând care îi chinuie pe tot mai mulți, iată că există și “oferte speciale” pentru cei care ajung să aibă nevoie urgent de un altfel de serviciu.

Nu e banc! Cât costă un loc de veci într-un cimitir din Constanța pe OLX

Prețul unui loc de veci poate ajunge până la câteva mii de euro, în funcție de posibilitățile financiare ale familiei sau de cerințele și dorințele celui decedat.
Pe platforma OLX, există anunțuri de vânzare locuri de veci la prețuri destul de mari. Iar unele dintre ele ajung să coste chiar și 42.000 de lei.

La cimitirul Central din Constanța, spre exemplu, prețul unui loc de veci pornește de la 6.000 de lei. Acesta crește până la aproximativ 12.000 de lei, potrivit aceleași platforme de vânzări.

”Vând 2 locuri de de veci în Cimitirul Central Constanța, lotul C. Suprafața totală este 9mp și le puteți amenaja după cum doriți. Se vând doar împreună”, este anunțul lăsat de proprietarul unui loc de veci, potrivit Cancan.

Loc de veci de 42.000 la Năvodari

Un alt exemplu este un loc de veci în Anadalchioi. Aici, un loc de veci se găsește la un preț similar celui din Cimitirul Central Constanța. Prețul este în jur de 6.000 de lei pe pagina de net dedicată vânzărilor de bunuri.

Cât despre prețul stabilit de un cetățean din Năvodari, suma cu multe zerouri este greu de strâns într-o viață de om. Omul a scos la vânzare un loc de veci la prețul de 42.000 de lei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: