Redactia.ro
Home » Sport » Nu este nici Laurențiu Roșu! Gigi Becali a fost refuzat din nou!

Nu este nici Laurențiu Roșu! Gigi Becali a fost refuzat din nou!

Telenovela la FCSB nu s-a terminat

Nu este nici Laurențiu Roșu. Au trecut 3 zile de când Bogdan Andone și-a dat demisia de la FCSB, iar deocamdata niciun antrenor nu pare să vrea să vină pe banca roș-albaștrilor.
În aceste zile lista patronului se scurtează din ce în ce mai mult. Gigi Becali l-ar fi dorit pe Laurențiu Roșu, dar acesta are contract cu FRF.

“Noi nu știm despre așa ceva. Are contract și pentru a-l rezilia trebuie plătit 30.000 de euro. Eu îi recomand lui Becali să ia un antrenor experimentat, Grogoraș, Ilie Dumitrescu. Sunt mulți!” a declarant directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță, pentru Digi Sport.

Deci… Nu este nici Laurențiu Roșu! Laurențiu Roșu a jucat pentru Steaua în perioada 1993-2000, și are în palmares 5 titluri de campion, 3 Cupe ale României şi 3 Supercupe cu roș-albaștrii. În aceste zile s-au vehiculat mai multe nume, dar rând pe rând toate ies din discuție.

Măldărășanu nu vrea la FCSB

Postul de antrenor la FCSB nu-l încântă pe Marius Măldărăşanu, care în acest moment o pregătește pe Metaloglobus, echipă din Liga a II-a.

“Nu ştiu nimic. Nu se pune problema să plec. Nu trebuie să treci pe la FCSB ca să-ţi atingi scopul de a ajunge un antrenor bun. Cât timp n-am vorbit cu nimeni, nu pot să spun că am o ofertă. Poate că s-au gândit la mine datorită acelui start de sezon pe care l-am avut la Liga 1”, a declarat Măldărăşanu, la Digi Sport.

Zenga așteaptă o ofertă din Franța

Încă de la început s-a vorbit despre o posibilă revenire a lui Walter Zenga. Inițial s-a spus că tehnicianul liber de contract din luna martie, i-ar fi transmis patronului echipei FCSB, că ar fi dispus să revină în România. După două zile însă, jurnaliștii de la Presse Ocean, au scris că italianul negociază cu un club mare din Europa. Cei de la FC Nantes sunt interesați de Zenga, dar și de Gennaro Gattuso.

„Este adevărat că am avut unele discuţii cu patronul echipei FCSB, dar acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva luni. Din punctul meu de vedere să ajungi să fii antrenorul FCSB-ului este un plus pe CV-ul oricărui tehnician”, a declarat Zenga pentru ProSport.

Antrenorul de 59 de ani, a mai pregătit-o pe FCSB, în perioada iulie 2004 – mai 2005.

Fără antrenor la meciul cu Astra

Pe lista lui Gigi Becali au mai fost Devis Mangia, Cătălin Anghel sau Edward Iordănescu. Deocamdată însă paronul lui FCSB nu a reușit să se înțeleagă cu niciunul. În acestă seară, de la ora 21.00, roș-albaștrii au meci greu cu Astra. În ultimele șase întâlniri cele două echipe și-au împărțit victoriile. 3-3. Astra are o singură victorie în ultimele șapte meciuri pe teren propriu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: