Redactia.ro
Home » Stil de viață » Nu-i glumă! Cât a ajuns să coste un șezlong în Mamaia la final de august 2022. Nimănui nu i-a venit să creadă

Nu-i glumă! Cât a ajuns să coste un șezlong în Mamaia la final de august 2022. Nimănui nu i-a venit să creadă

GALERIE FOTO (2)

Nu-i vorba de nicio eroare! Câți lei a ajuns să coste un șezlong în stațiunea Mamaia, acum, la finalul lunii august. Puțini oameni au crezut că prețul este, într-adevăr corect.

Prețurile au început fie modificate

Prețurile au început să se modifice în stațiunile de pe litoralul românesc, asta pentru că toamne bate la ușă. Este cunoscut faptul că prețurile încep să scadă atunci când vine toamna, mai ales că vremea se răcește, iar oamenii nu mai merg la mare. Așa că, turiștii de bucură de ultimele zile de vacanță și merg la mare cât mai pot și este vremea frumoasă.

Administratorii plajelor se pare că au început să modifice prețurile, semn că turiștii nu mai sunt în număr atât de mare. Așadar, printre multe altele, prețul șezlongurilor au o diferență de preț colosală față de lunile anterioare sau chiar începutul lui august. Turiștilor, care au ajuns de curând la mare, nu le-a venit să creadă.

Cât a ajuns să coste un șezlong în Mamaia

În Mamaia Nord, turiștii pot închiria un șezlong de luni până vineri cu 30 de lei și pot primi gratuit un Espresso sau un Pepsi. Prețurile sunt mai ridicate la sfârșit de săptămână, când un șezlong ajunge și până la 35 de lei, clienții primind gratuit și o doză de Ciuc de 0,33 ml. Administratorii unei plaje din stațiunea precizată au făcut o ofertă pentru turiștii care prind loc în rândul 4. Aceștia au nevoie de o consumație de minim 30 de lei pentru a primi șezlongul gratuit.

Mamaia Nord, în apropiere de plaja de la Phoenicia. Pentru cine spunea că nu găsești șezlong sub 50 de lei în zona. E drept ca plaja e cu nisip nasol”, se arată într-o postare de pe Facebook. O altă turistă, ajunsă recent în aceeași zonă, susține că a văzut o plajaă unde prețurile sunt pe timpul săptămânii mici, iar în weekend cresc. Mai exact, aceasta povestea ape Facebook, că un șezlong este 20 de lei de luni până vineri și 30 de lei în weekend.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini