Redactia.ro
Home » Știri » Nu mai este un secret! S-a aflat care este salariul unui angajat la McDonalds

Nu mai este un secret! S-a aflat care este salariul unui angajat la McDonalds

McDonald’s, unul dintre cele mai populare lanțuri de fast-food din lume, se numără printre restaurantele preferate ale românilor. Produsele lor, de tip fast-food, se vând pe bandă rulantă datorită prețurilor accesibile. Cu toate acestea, mulți se întreabă ce salarii primesc angajații lor, întrucât McDonald’s este mereu în căutare de lucrători pentru numeroasele locații pe care le deține în întreaga țară. Așadar iată câți bani ajunge să câștige un angajat de la McDonald’s.

Salarii și beneficii pentru angajații McDonald’s

Compania Premier Restaurants România, care deține franciza McDonald’s în România, are multe anunțuri de angajare pe diverse platforme de recrutare. Printre acestea se numără și poziția de „manager trainee”, pentru care oferă un salariu net de 4.000 de lei pentru un program de 8 ore pe zi. Pachetul salarial pentru această funcție include nu doar salariul fix, dar și tichete de masă de 30 de lei pe zi, sporuri și diverse bonusuri. Aceasta este o oportunitate atractivă pentru cei care doresc să avanseze și să devină manageri de restaurante.

Un alt post pentru care McDonald’s caută angajați este cel de barista la McCafe, unde salariul este de aproximativ 3.000 de lei net. De asemenea, lucrătorii comerciali care lucrează în bucătărie, casierie sau lobby au un pachet salarial de 3.200 de lei net. Aceste poziții vin cu beneficii adiționale, cum ar fi bonuri de masă și sporuri pentru orele suplimentare, sărbători legale sau munca de noapte.

Oportunități de angajare la McDonald’s

McDonald’s este în permanență în căutare de noi angajați pentru diverse poziții, inclusiv casieri, lucrători în bucătărie și personal de curățenie. Compania oferă nu doar salarii competitive, dar și beneficii atractive, precum bonuri de masă și sporuri. Anunțurile de angajare circulă pe toate platformele de recrutare din România, reflectând nevoia constantă de personal pentru a asigura funcționarea eficientă a restaurantelor.

În plus, McDonald’s oferă și posibilități de avansare în carieră. De exemplu, poziția de „manager trainee” este un pas important pentru cei care aspiră la roluri de conducere în cadrul companiei. Cu un salariu net de 4.000 de lei și beneficii adiționale, această poziție este atractivă pentru tinerii profesioniști care doresc să se dezvolte într-un mediu de lucru dinamic și provocator.

Părerile angajaților despre munca la McDonald’s

Părerile românilor despre munca la McDonald’s sunt împărțite. În timp ce unii apreciază oportunitățile de angajare și beneficiile oferite, alții consideră că salariile nu reflectă întotdeauna munca depusă. Există angajați care muncesc intens în timpul programului de 8 ore și simt că remunerația nu este pe măsura efortului lor. Cu toate acestea, pentru cei care muncesc ore suplimentare, în zile de sărbătoare sau pe timp de noapte, există posibilitatea de a primi sporuri și bonusuri care pot crește semnificativ venitul lunar.

Pentru unii, beneficiile adiționale, cum ar fi tichetele de masă și oportunitățile de avansare, compensează pentru salariul de bază. De asemenea, mediul de lucru dinamic și posibilitatea de a lucra într-o echipă tânără și motivată sunt factori care atrag mulți tineri spre McDonald’s.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: