Redactia.ro
Home » Monden » Nu multă lume știe faptul că Mihai Bendeac a fost logodit. Și ea este celebră și nu este vorba de Roxana Vancea

Nu multă lume știe faptul că Mihai Bendeac a fost logodit. Și ea este celebră și nu este vorba de Roxana Vancea

Cine este Mihai Bendeac și cum a ajuns cunoscut. Viața juratului de la iUmor

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi. Chiar el se intitulează așa pe pagina personală de instagram. Nu multă lume știe faptul că pe lânga celebra relație cu Roxana Vancea, acesta a fost logodit tot cu domnișoară celebră. Și ea împărtășește aceeași pasiune pentru actorie. Iată cine este.

Mihai Bendeac a fost logodit cu Andreea Vasile

Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că Mihai Bendeac a fost logodit și nu cu oricine, ci cu celebra Andreea Vasile. Chiar actorul a făcut publică această informație printr-o delcarație pe profilul său de instagram. Frumoasa actriță și Mihai Bendeac au trăit o frumoasă poveste de iubire în urmă cu ceva ani și se pare că actorul chiar i-a cerut mâna. Din nefericire flacăra iubirii s-a stins și cei doi au luat-o pe drumuri separate. Cu toate că povestea de iubire a ajuns la final, Mihai Bendeac a avut mereu cuvinte de laudă la adresa actriței.

Sunt onorat că am fost logodnicul tău. Sunt fericit că, deși ai tăi ți-ar lua mâine un Mercedes, tu stai cu Golful 4 până când o să iți iei altceva din banii tăi. Îți mulțumesc pentru prietenia pe care o arăți și-acum familiei mele, tocmai de-aia noi te considerăm ca și cum ai fi de-a noastră. Am scris postul ăsta fiindcă m-am sictirit să postez doar despre exemple de pitzi, curveturi și altele. Asta-i un post despre o femeie care și-a conștientizat existența și s-a schimbat enorm. Bravo Andreea!!! Te iubim!!„, a fost mesajul publicat de Mihai Bendeac în urmă cu ceva timp.

Andreea Vasile a devenit celebră în urma emisiunii Big Brother. Ea a mai avut proiecte de televziune, printre care o emisiune la postul OTV, în cadrul căreia a prezentat o emisiune săptămânală, alături de Doru Iuga. Emisiunea se numea „Dimineața devreme”. Un alt proiect a fost o emisiune la Atomic Tv, numită „Ya baby”, care pune în centrul atenție viața de noapte din București. Actrița a jucat și în multe piese de teatru și filme celebre printre care se numără serialul „Umbre” sau filmul „De ce eu”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: