Redactia.ro
Home » Monden » Nu mulți știu că Silviu Prigoană și-a pierdut un picior. Care este povestea tragică din spate

Nu mulți știu că Silviu Prigoană și-a pierdut un picior. Care este povestea tragică din spate

Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa lui Silviu Prigoană

Silviu Prigoană este unul dintre cei mai înstăriți oameni ai României. Acesta s-a remarcat prin afacerile de succes pe care le-a avut de-alungul timpului și în special pentru scandalurile mediatizate legate de căsnicia sa cu Adriana Bahmuțeanu. Nu mulți știu că Silviu Prigoană are un picior amputat. Iată care este povestea tragică din spatele accidentului.

Cum a ajuns Silviu Prigoană să aibă un picior amputat

Silviu Prigoană a trecut printr-un accident dramatic care l-a lăsat cu schele. Acest accident a avut loc în tinerețea sa pe vremea când lucra la o fabrică. Conform spuselor sale și a ale tatălui său a fost un accident de muncă care l-a lăsat fără un picior. Vasile Prigoană, tatăl afaceristului a povestit seara în care s-a petrecut tragicul accident. Un coleg de muncă ar fi venit la el să îl înștiințeze că Silviu a fost dus de urgență la spital.

A fost o tragedie. Si in special pentru mama lui. Era noaptea, cam pe la ora 12. Era de serviciu la fabrica de spirt, iar vis-a-vis de fabrica de spirt locuiam noi. Si a venit unul dintre colegi si a spus: «Tati Prigoana, Silviu e la spital, ca s-a accidentat un pic la picior». Gata, repede, ne-am dus acolo si, cand a spus medicul care e situatia, gata, am crezut ca se sfarseste lumea asta cu totul!„, a declarat mai de mult Vasile Prigoană.

Silviu Prigoană s-a aflat în moarte clinică

Silviu Prigoană a povestit că a avut parte de mai multe intervenții la piciorul afectat. Acesta a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor și nu a vrut să se pensioneze pe caz de boală, ci s-a întos la muncă. Silviu Prigoană a mărturisit că în timpul celei de-a treia intervenții a fost timp de 8 minute în moarte clinică.

Eram doar dupa vreo doi ani de munca si voiau sa-mi dea o pensie de 500 de lei pe luna. Eu am stat insa trei luni in concediu medical si apoi m-am intors. In cele trei luni, am stat internat in spital si am suferit trei operatii, pentru ca mi se tot cangrena piciorul. Medicii tot trebuiau sa-mi taie din el. La cea de-a treia operatie am avut parte si de moarte clinica. A durat cam 8 minute, dupa cum mi-a spus medicul anestezist. Mi-au facut trei anestezii si abia m-au mai resuscitat. Dupa un an mi-am pus prima proteza. Era o chestie foarte grea, din lemn.„, a dezvăluit Silviu Prigoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: