Redactia.ro
Home » Monden » Nu o mai menajează, chiar dacă e fata Andreei Esca. Alexia Eram a pregătit mâncarea de Paște cu soacra

Nu o mai menajează, chiar dacă e fata Andreei Esca. Alexia Eram a pregătit mâncarea de Paște cu soacra

Alexia Eram și-a petrecut Paștele alături de iubitul ei, Mario Fresh, în Iași, la părinții acestuia, Claudia și Mihai Gălățanu. Cuplul nu se grăbește să facă pasul spre nuntă, deși sunt împreună de peste șapte ani. În relația cu viitorii socri, Alexia se bucură de o armonie excelentă, iar Paștele a oferit ocazia perfectă pentru a consolida aceste legături.

Relația dintre Alexia și familia lui Mario

În loc să-și petreacă Paștele cu familia sa, Alexia Eram a ales să-l sărbătorească alături de părinții lui Mario Fresh, fiind primită cu căldură în casa lor. Claudia și Mihai Gălățanu, părinții cântărețului, au o relație excelentă cu fiica Andreei Esca, iar activitățile pe care le-au desfășurat împreună au demonstrat apropierea dintre ei. Claudia, mama lui Mario, la cei 50 de ani ai săi, a dat dovadă de o energie deosebită, inspirând-o pe Alexia să participe alături de ea la diverse activități.

În pregătirea pentru masa de Paște, Claudia și Alexia au găsit timp și pentru un antrenament cardio, dorind să facă loc delicateselor pascale care urmau să fie servite. După sport, „soacra” și „nora” s-au retras în bucătărie pentru a pregăti ingredientele salatei de boeuf, în timp ce Mario Fresh și tatăl său supravegheau pregătirile. Acțiunea lor, surprinsă în fotografii de Mario, a stârnit amuzamentul internauților, fiind descrisă cu umor de cântăreț.

Masa de Paște pregătită de familia lui Mario Fresh la Iași a fost la fel de frumoasă și colorată ca cea organizată de Andreea Esca în București. Alexia a ajutat la pregătirea unei mese festive care a impresionat prin varietatea și bogăția sa, evidențiind armonia și bucuria de a petrece timpul în familie.

Planurile de viitor ale cuplului

Deși sunt împreună de peste șapte ani, Alexia Eram și Mario Fresh nu se grăbesc să facă pasul spre nuntă. Cu toate acestea, relația lor rămâne solidă, fiind construită pe respect reciproc și sprijin. Cuplul își petrece timpul împreună explorând diferite activități, menținându-și conexiunea puternică.

Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice.”, a dezvăluit Alexia Eram.

Recunoașterea profesională

Alexia Eram se bucură de succes în lumea influencerilor din România, fiind invitată la evenimente de marcă și câștigând atenția publicațiilor internaționale. În timpul Paștelui, ea a primit o surpriză plăcută: a fost menționată în Vogue Franța pentru prezența la evenimentele organizate de branduri renumite. Această recunoaștere evidențiază locul ei de top în rândul personalităților influente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: