Redactia.ro
Home » Știri » Nu păstra niciodată aceste cadouri. Aduc doar ghinion și atrag sărăcia 

Nu păstra niciodată aceste cadouri. Aduc doar ghinion și atrag sărăcia 

lidia fecioru cadouri

Darurile reprezintă un motiv de bucurie pentru fiecare dintre noi, însă conform bioenergoterapeutei Lidia Fecioru există anumite daruri pe care nu ar trebui să le acceptăm vreodată deoarece atrag ghinionul asupra noastră și în gospodărie. Iată despre ce obiecte este vorba.

Nu păstra niciodată aceste cadouri. Aduc doar ghinion și atrag sărăcia

Lidia Fecioru susține că există anumite lucruri pe care nu ar trebui să le facem cadou și pe care nu ar trebui să le păstrăm atunci când le primim în dar. „S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, ci și energii negative. Există mai multe categorii de cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion și boli”, a declarat Lidia Fecioru.

Conform Lidiei Fecioru ar trebui să aruncăm ceasul dacă îl primim cadou pentru că aceasta anunță separarea sau finalul unei povești de dragoste. Nici florile galbene nu anunță schimbări pozitive.

Galbenul simbolizează, la nivel universal, gelozia, așadar florile galbene prevestesc o separare temporară sau nu provocată de un episod de gelozie. Nici oglinzile nu ar trebui să fie oferite cadou. Se spune că dacă o femeie primește în dar o oglindă de la o altă atunci frumusețea ei va păli și nu va mai fi la fel de atrăgătoare.

Gențile și portofelele nu trebuie să fie oferite niciodată goale

Gențile și portofelele oferite în dar atrag după sine sărăcia. Pentru a evita acest lucru este indicat să punem în ele câțiva bănuți înainte de a le oferi cadou, atrage atenția Lidia Fecioru. Cât despre obiectele ascuțite, acestea nu ar trebui să fie oferite vreodată în dar. „Cuțitul vă poate tăia soarta. Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, a subliniat Lidia Fecioru.

Nici parfumurile nu sunt o idee strălucită. Nu pentru că ar atrage energia negativă sau ar aduce ghinionul, ci pentru că reprezintă un dar foarte personal și este ușor să dăm chix dacă nu cunoaștem bine gusturile persoanei căruia i-l oferim. Există o varietate incredibilă de parfumuri și arome. Dacă nu știi cu exactitate mirosurile care îi plac persoanei respective, atunci ar fi mai indicat să stai departe de acest dar și să mizezi pe ceva mai puțin personal.

Același lucru se aplică și în cazul hainelor. Poate că ție îți plac articolele sport, în timp ce persoana pe care dorești să o surprinzi preferă, mai degrabă, articolele vestimentare cu o tentă elegantă. Cu siguranță, nu ar fi deloc încântată dacă ar deschide darul și ar descoperi un trening!

Sursă Romania TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: