Redactia.ro
Home » Monden » Nu se mai ascunde! Amalia Enache a marturisit cine este tatal fetitei ei

Nu se mai ascunde! Amalia Enache a marturisit cine este tatal fetitei ei

GALERIE FOTO (2)

În august 2010, celebra prezentatoare de știri devenea mămică pentru prima dată. Fetița primea nota 10 la nașterea și-i umplea viața mamei sale de fericire. Totuși, pe buzele tuturor se contura o singură întrebare: cine este tatăl copilei?

Ei bine, lunile ce-au trecut n-au făcut lumină în acest caz, Amalia Enache nedorind să-i dezvăluie identitatea celui care este tată fiicei sale. Ea s-a mulțumit să spună că este un prieten bun de-al ei și că nu e persoană publică, motiv pentru care nu dorește să-i facă numele public. ”Dacă e ca lumea să afle, să afle! Nu e treaba mea să povestesc. În tot acest timp, eu am avut niște iubiri foarte savuroase de care presa nu a știut. Și a fost mai bine, pentru că au fost savuroase doar pentru mine. Copilul meu vine dintr-o iubire mai savuroasă decât toate celelalte”, declara, la acea vreme, vedeta.

Acum, recent, Amalia Enache a îndrăznit să mai facă niște dezvăluiri despre tatăl copilului ei, mărturisind că micuța Alma îi seamănă perfect. ”De la tatăl ei a luat tot ce ține de creativitate, înclinația pentru desen, pentru lucrurile foarte frumoase de făcut cu mâinile ei. Și sper că va lua de la tatăl ei și calmul și umorul – e mai bun ca mine aici”, a fost declarația surprinzătoare a prezentatoarei de știri cu privire la tatăl copilului ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini