Redactia.ro
Home » Monden » Nu se mai ascunde! Și-a sărutat iubitul în plină stradă. Toți se uitau la ei

Nu se mai ascunde! Și-a sărutat iubitul în plină stradă. Toți se uitau la ei

GALERIE FOTO (4) Sam-Smith-iubit

Sam Smith este un personaj controversat . El a devenit unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți datorită vocii inconfundabile. Artistul a fost surprins în Londra când își săruta iubitul cu patos în mijlocul străzii. Cei doi nu au mai ținut cont de privirile curioșilor și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Sam Smith nu se mai ascunde de ochii lumii. În ce ipostaze au fost surprinși amorezii

De-a lungul timpului, artistul a șocat prin stilul neobișnuit, iar când și-a recunoscut orientarea sexuală multă lume a fost șocată. Mult timp s-a crezut că melodiile de dragoste sunt dedicate unei femei din viața artistului.

Zilele trecute, Sam Smith a fost surprins de paparazzi englezi pe străzile din Londra în compania noului iubit. La un moment dat, cei doi s-au oprit din plimbare și s-au sărutat pătimaș. Din gesturile lor se poate observa că relația este una serioasă. După ultima despărțit, cântărețul pare mai fericit ca niciodată alături de designerul englez.

Sam Smith nu se identifică nici ca bărbat nici ca femeie

În anul 2014 artistul și-a recunoscut orientarea sexuală. De atunci nu s-a sfiit să se afișe în compania iubiților. Ulterior Sam a recunoscut că se identifică mai bine cu termenul non – binar, adică nu se poate regăsi complet în niciunul din sexe.

Câteodată am stat şi m-am gândit: «Vreau o schimbare de sex?» Mă mai gândesc uneori la asta, dar nu cred că e soluţia. Am avut sâni când aveam 11 ani. Am un corp foarte feminin. Când mă mişc sunt foarte feminin. Sunt feminin în multe feluri. Mereu am resimţit asta. Aproape mă convingeam: «Nu, asta nu e bărbătesc. Trebuie să te descurci. Trebuie să pierzi în greutate. Pentru că aşa fac bărbaţii»”, a mărturisit artistul în trecut.

Ultima relație a lui Sam Smith a avut un sfârșit devastator. După nouă luni în care s-a iubit cu starul serialului, „13 Reasons Why”, Brandon Flynn, cei doi s-au despărțit. Apropiații lor au declarant că cei doi au fost foarte îndrăgostiți, dar din cauza programelor aglomerate și-au spus adio.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini