Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al Irinei Rimes! Vedeta și-a schimbat numele în România

Numele real al Irinei Rimes! Vedeta și-a schimbat numele în România

Numele real al Irinei Rimes

Numele real al Irinei Rimes! Vedeta și-a schimbat numele când a venit în România. De curând a recunoscut totul. Uite cum e trecută în buletin.

Este una dintre cele mai bune voci pe care România le-a auzit vreodată. Transmite emoție, compune și ajută oameni la început de drum. A fost născută și crescută în comuna Izvoarele din Moldova. În prezent locuiește în București și construiește în fiecare zi câte o cărămidă la criera ei. Irina Rimes a devenit cunoscută în Republica Moldova după ce a participat în 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns până în finală. Ulterior ea s-a mutat în România, unde a încercat să se afirme sub pseudonimul Irra, însă acest proiect nu a avut succes.

Numele real al Irinei Rimes! Vedeta și-a schimbat numele în România

În ediția emisiunii „Povești de viață”, Irina Rimes a vorbit pentru revista Avantaje, despre cine este ea cu adevărat, dar și cum a ajuns să fie jurat la ”Vocea României”.

„E ciudat! Fizic mă simt confortabil, dar psihic e ciudat pentru că trebuie să fiu la înălţime. Să fii la înălţime nu e aşa de uşor. Ai nevoie de multă concentrare, mult focus. Nu e uşor.”, a mai adăugat ea despre „Vocea României”.

Discretă din fire, Irina Rimes a reușit să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Nu dat prea mult din casă, însă a recunoscut care este de fapt numele ei din buletin. Nimeni nu a știut acest lucru.

„În buletin sunt cu Rîmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa” , a declarant Irina pentru revista Avantaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: