Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al iubitului Oanei Matache. Siffredi este doar o simplă poreclă

Numele real al iubitului Oanei Matache. Siffredi este doar o simplă poreclă

radu siffedi

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi ține prima pagină a publicațiilor de câteva zile bune. Familia vedetei nu este deloc mulțumită de noul partener de viață al acesteia, iar mama Gina Matache face tot posibilul pentru a o determina pe Oana să se gândească mai bine la bărbatul pe care alege să-l aducă în viața copiilor săi. Iată informații mai puțin știute despre noul iubit al Oanei.

Care este numele real al lui iubitului Oanei Matache! Siffredi este doar o poreclă

Radu este cunoscut sub numele de Radu Siffredi în mediul online, însă Siffredi este o simplă poreclă, numele real al tânărului de 28 de ani, originar din Galați, fiind Radu Mihai Bădilaș. Este posibil să se fi inspirat pentru porecla bizară de la celebrul Rocco Siffredi, un actor cunoscut în industria filmelor pentru adulți.

Deși el și Oana s-au afișat de puțin timp împreună în mediul online, în cadrul unor stream-uri pe Twitch, tânărul a reușit să atragă antipatia fanilor, care i-au trimis sute de mesaje în care i-au vorbit în termeni care nu pot fi reproduși în cadrul unui articol. Radu nu a stat pe gânduri și le-a răspuns în același ton, prin intermediul story-urilor de pe Instagram.

În tot acest timp, Gina Matache continuă să fie îngrijorată și susține că Radu nu este un bărbat de încredere, pe care fiica ei ar fi trebuit să-l prezinte celor două fetițe pe care le are din mariajul cu Răzvan Miheț.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, au fost cuvintele Ginei Matache.

Cu ce se ocupă Radu Siffredi

Radu Siffredi se ocupă de editare video și a avut ocazia de a colabora cu nume mari din showbiz-ul românesc. El a intrat, însă, în atenția publicului prin prisma legăturii pe care o are cu Oana Matache.

Radu a avut o copilărie dificilă, iar un accident pe care l-a suferit i-a știrbit foarte mult încrederea în sine, după cum chiar el a povestit. A rămas fără mai mulți dinți și a avut nevoie de reconstrucție facială, iar astăzi se simte uneori rușinat atunci când zâmbește.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: