Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Cuza de la Asia Express. Ce meserie a avut concurentul

Numele real al lui Cuza de la Asia Express. Ce meserie a avut concurentul

Cuza a plecat anul trecut în aventura vieții lui pe drumul Împăraților, din Asia Express, alături de prietenul și colegul său, Emi. Cuza a fost unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Asia Express. Parodiile muzicale, pe care le făcea împreună cu Emi și Cucu, au ajuns virale pe internet. Canalul trupei Noaptea Târziu a adunat peste 1,8 milioane de urmăritori. Mulți români se întreabă însă care este numele real al lui Cuza.

Cuza, cunoscut de la Noaptea Târziu, celebru în urma participării la Asia Express

Cunoscut de la Noaptea Târziu, Cuza a căpătat un plus de popularitate în urma participării la Asia Express. Tânărul este un artist carismatic, mereu pus pe șotii, care a făcut o echipă de senzație cu Emi, amuzând teribil telespectatorii.

Cuza a lucrat într-un magazin de haine în adolescență

Tânărul a mărturisit că a lucrat într-un magazin de haine în adolescență și că nu îi place deloc să facă acest lucru.

„Eu am lucrat în magazine de haine când eram adolescent. Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc’, a spus Cuza într-un episod al sezonului 4 de la Asia Express.

Cum și-a căpătat Cuza porecla

Comediantul de la Noaptea Târziu a spus că porecla pe care a căpătat-o încă din copilărie a venit dintr-o glumă.

„Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă”, spunea el în trecut pentru Viva.

Care e numele real al lui Cuza de la Asia Express

Cuza este din Târgu Jiu, are 29 de ani și este fost student al Facultății de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie. În buletin, concurentul de la „Asia Express”, sezonul 4 este Iulian-Adrian Popescu, iar familia îl alintă Adi.

“Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi (râde)”, a explicat concurentul la „Asia Express: Drumul Împăraților”, sezonul 4.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: