Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Jador. Manelistul de mândrește cu numele său

Numele real al lui Jador. Manelistul de mândrește cu numele său

Numele real al lui Jador. Manelistul de mândrește cu numele său
Melodiile lui Jador răsună peste tot în România. Artistul în vârstă de 27 de ani, a devenit cunoscut în urma participării la emisiunea “Puterea Dragostei”, emisiunea matrimonială difuzată pe Kanal D. De la concurent, la celebru cântăreţ a fost doar un pas. Deși toți ascultă muzica lui Jador, puţini sunt cei care știu care e numele său real.

Jador, cursa spre celebritate

Jador este un nume din ce în ce mai cunoscut pe piața muzicală din România. Artistul s-a născut pe 25 martie 1995, într-o comună din județul Bacău. El are o înălțime de 1,78 m și 85 de kilograme și provine dintr-o familie simplă din punct de vedere financiar.

Jador, fenomenul de la Puterea Dragostei

Când avea doar 23 de ani, Jador și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. A fost concurent în cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, lucru care l-a dus mai departe decât s-ar fi așteptat vreodată.
A câștigat atenția publicului prin relația pe care a avut-o cu Simina Loica din cadrul emisiunii, iar deși multe fane l-au căutat și au vrut să-l cunoască mai bine, el a avut nevoie de timp pentru a-și putea reveni după despărțire.

Iată ce apare în buletinul artistului!

Pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache a reușit să capteze atenția publicului încă de la prima lui apariție televizată, iar acum câștigă sute de mii de euro din munca sa.

Jador are o nouă iubită

Jador a făcut primele declarații despre noua lui iubită, cu care este împreună de aproximativ două luni. Tânăra l-a cucerit din prima pe artist.

Cine e iubita lui Jador și ce spune manelistul despre relația lor

Tânăra locuiește în Madrid, Spania, iar artistul a fost plecat la ea pentru a petrece timp împreună.
“Mi-am petrecut vreo săptămână cu ea, mâine cred că vine iar să mă întâlnesc cu ea. Îmi place de o fată, ce să zic. Stau cu ea de vreo două luni.”, a declarat Jador la Antena Stars, notează spynews.ro.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: