Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Puya. Cum îl cheamă pe rapperul român

Numele real al lui Puya. Cum îl cheamă pe rapperul român

Toți românii îl știu și l-au ascultat cel puțin o dată pe Puya. Rapperul român a devenit cunoscut ca membru al formației La Familia. De-a lungul anilor, artistul a avut succes, a iubit, iar acum este un familist convins. Totuși, puțină lume știu care e numele real al artistului.

Puya, succes în muzică încă de când era membru La Familia

Toată țara îl știe pe Dragoş Grădescu/Puya. Acesta a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a dezvăluit o mulțime de detalii despre viața lui personală. Ce scrie, de fapt, în buletinul lui?

Puya a cunoscut succesul pe scena rap de la noi și pe cont propriu. Are un nume de scenă deosebit, dar nu știu mulți dintre cei care îl urmăresc de atâția ani de unde vine cu adevărat numele lui de scenă.

De unde vine numele de scenă al lui Puya

„Puya vine de la băieții lui Puiu, tata. Ni se zicea băieții lui Puiu, Puya, nu se știa niciodată cine ce a făcut. Câteodată eram toți trei pedepsiți. Aveam un oarecare contact cu scena pentru că spuneam poezii patriotice”, a dezvăluit Puya, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Care e numele real al lui Puya 

În realitate, pe rapper îl cheamă Dragoș Gărdescu. Puya e unul dintre cei mai vechi și cei mai cunoscuți rapperi de pe piața muzicală din România. Acesta se poate lăuda nu numai cu o carieră de peste 25 de ani, ci și cu o familie superbă. Acesta este căsătorit din 2011 și are trei fete cu Melinda, soția lui. Puya a preferat mereu să-și țină viața personală departe de ochii lumii, motiv pentru care nu a apărut cu soția sa la televizor aproape deloc.

Unul din frații lui Puya a murit la doar 34 de ani

Din păcate însă, în urmă cu ceva ani, unul dintre cei doi frați ai cântărețului a murit la doar 34 de ani. A fost găsit fără suflare în Italia, unde locuia.

“Era în Italia, lucra acolo. A fost un moment de răscruce. Mi-am dat seama că toată alergătura asta, mă suna, nu puteam să îi răspund, toate sunt degeaba dacă nu ne vedem ca familie.

El era acolo să facă bani, timpul trecea. Mi-a părut foarte rău de momentele pe care le-am pierdut. Am luat-o ca pe o lecție”, a completat Puya.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: