Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Speak. Artistul a recunoscut că a avut o copilărie grea: „E o boală”

Numele real al lui Speak. Artistul a recunoscut că a avut o copilărie grea: „E o boală”

Numele real al lui Speak. Artistul a recunoscut că a avut o copilărie grea: „E o boală”
Speak este unul dintre cei mai iubiți artițti de la noi, iar împreună cu Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cântărețul s-a afirmat în lumea muzicală, alături de Alex Velea și nu numai. În plus, iubitul Ștefaniei a apărut și în proiecte tv de succes, cum ar fi Asia Express. A fost și prezentator la Chefi la cuțite. Nu mulți sunt însă fanii care știu care e numele real al lui Speak.

Care e numele real al lui Speak

Pe lângă mesria de cântăreț, Speak a fost mai întâi baschetbalist, apoi DJ, iar în paralel, se mai ocupă de vlogging și de influencing. Ștefan Sprianu, pe numele său real, este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi. În vârstă de 35 de ani, s-a născut pe 24 octombrie 1986 la Bacău. Speak a avut o relație cu Adelina Pestrițu, prezentatoare TV. În prezent este logodit cu Cristina Ștefania Codreanu, dansatoare și cântăreață de muzică pop, pe care a cerut-o de soție în emisiunea Asia Express.

Speak, copilărie grea cu lipsuri materiale

Artistul a recunoscut că a suferit o traumă în copilărie, perioadă în care s-a confruntat cu lipsuri materiale și financiare. Acum, cântărețul are tot ce-și dorește, ba mai mult, compensează anumite lucruri de care nu a avut parte atunci când era mic.
„Toată lumea mă întreabă și nu vreau să sune cum nu ar trebui, dar ultima oară, acum vreo patru ani, erau vreo 85  de perechi de adidași. Dar la fiecare pereche pe care mi-o cumpăr, vreau să donez una, că nu mai pot!
E o boală, pot să zic, e o traumă a copilăriei. Când eram mic, nu aveam, aveam teniși, aveam niște colegi de echipă ai căror părinți erau avocați și medici și mai ieșeau pe afară. Multe perechi pe care mi le iau acum, sunt de atunci, din 1998, 1996, perioada aia. Astea sunt jucăriile mele!”, a povestit Speak, într-un interviu pentru Cancan.
„În scule, în audio-video, sunt fiert, îmi place să fiu la curent cu tot ce-i nou, în ceea ce privește calitatea. Și astea sunt scumpe, dar mă rog, nu beau, nu fumez, nu mă droghez, trebuie să cheltui, nu mă duc la păcănele, nu fac nimic!’, a mai adăugat el.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: