Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al lui Theo Rose. Cine i-a ales numele de scenă

Numele real al lui Theo Rose. Cine i-a ales numele de scenă

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

Theo Rose este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Piesele pe care le scoate singură sau alături de artiști la fel de cunoscuți ajung mereu pe primele poziții în trending pe YouTube. Toți și-ar dori ca Theo Rose să le cânte la o petrecere, însă câți știu cum o cheamă pe artistă?

Theo Rose, fenomenul muzicii de petrecere

Fără niciun dubiu, Theo Rose este una dintre cele mai bune voci din generația nouă de artiști și nu este de mirare că are evenimente pe bandă rulantă. Conturile ei de social media sunt luate cu asalt de fani, iar melodiile ei ajung la radio. Totuși, ce nume are artista în buletin?

Numele real al lui Theo Rose. Artista a cântat la 4 ani muzică populară

Pe Theo Rose, așa cum o cunoaște toată lumea, o cheamă Theodora Maria Diaconu. Tânăra este născută pe data de 8 august 1997 și a început să cânte de la vârsta de 4 ani. Theo a debutat pe scenă cântând muzică populară.

Cum și-a ales Theo numele de scenă

Artista a spus recent că nu ea și-a ales numele de scenă! Acesta i-a fost oferit de către cei din jurul ei. Theo a avut de ales dintre mai multe variante, dar, din păcate, niciunul nu a putut fi folosit. Din cauză că cele mai simple variante erau deja înscrise la OSIM, artista s-a ales cu ultima variantă, cea de Theo Rose”.

„Cineva m-a botezat așa. Eram în căutarea unui nume de scenă pentru că pe vremea cand eu m-am lansat în muzică erau tot felul de nume. Aș fi vrut să fie „Teo” și atât sau „Thea”. Erau toate variantele înscrise la OSIM. Atunci trebuia să găsesc o alta care să fie sonoră. Și atunci m-au botezat și mi-au zis Theo Rose. Nu știu dacă am rezonat. L-am acceptat așa pur și simplu. Nici nu l-am luat în serios, nu aveam habar ca va trebui să-l car în cârca toată viața.”, a povestit Theo Rose în cadrul podcastului lui Măruță.

„Sunt născută pe 8 august, pe 7 august este Sfânta Teodora și pe 15 august e Sfânta Maria. Eu n-am fost în plan să mă nasc, așa că un preot mi-a ales numele. Teodora, în greacă, înseamnă darul lui Dumnezeu”, a adăugat Theo Rose.

Theo Rose, dezvăluiri despre copilăria sa

Theo Rose a fost invitată în urmă cu ceva timp la Antena Stars, unde a făcut mai multedezvăluiri inedite despre copilăria sa, dar mai ales, despre cum a cunoscut succesul. Artista din Ploiești nu s-a lăsat până când nu și-a îndeplinit marele vis.

„A fost foarte greu să reușesc. Abia acum sunt într-un punct în care încep lucrurile să mi se lege și să meargă și o perioadă cu succes pentru mine. Dar până acum, am avut parte de multe eșecuri, mai ales că de la 15 ani m-am lansat în industrie și încerc să reușesc și a fost un drum lung și anevoios dar și frumos pe lângă asta”, a recunoscut Theo Rose, pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: