Redactia.ro
Home » Monden » Numele real al solistului de la Carla’s Dreams. Ce afacere are artistul

Numele real al solistului de la Carla’s Dreams. Ce afacere are artistul

VIDEO Carla's Dreams vrea să renunțe la muzică. Artistul „se demască”! Ce spune cântărețul mascat a cărui identitate nu e dezvăluită

Carla’s Dreams este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, iar piesele trupei ajung în trending imediat după lansare. Artiștii din Republica Moldova au devenit apreciați, reușind să ajungă mereu pe primele poziții în trendingul autohton. Identitatea solistului este încă necunoscută. Totuși, câți știu care e numele real al solistului de la Carla’s Dreams?

Carla’s Dreams, hit după hit și zeci de milioane de vizualizări pe Youtube

De mulți ani,  Carla’s Dreams reușește să atragă din ce în ce mai mulți fani și să scoată hit după hit. În tot acest timp, atât el, cât și colegii lui și-au păstrat identitatea, fără să-și dezvăluie chipurile. Solistul și-a dorit să fie diferit și a optat pentru ascunderea chipului în spatele unei măști deosebite, iar acest lucru a atras atenția publicului. Trupa Carla’s Dreams face furori ori de câte ori apare pe scenă.

Trupa sa face furori la noi în țară, iar piesele sunt fredonate de mulți dintre fani. Una dintre cele mai cunoscute melodii de-ale formației se numește Sub pielea mea și a adunat aproape 90 de milioane de vizualizări pe YouTube, în 6 ani.

Care e numele real al solistului de la Carla’s Dreams

Solistul trupei este jurat la SuperStar România alături de Smiley, Marius Moga și Raluka. Într-una din emisiuni, Raluka i s-a adresat artistului cu Sergiu. Asta deși, s-a vehiculat că numele lui e Andrei Țăruș.

Carla’s Dreams: Aș putea fi mult mai bun

„Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, așa că sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștință aproape bolnăvicioasă”, i-a declarat artistul, la un moment dat, lui Mihai Morar. 

Ce afacere are solistul de la Carla’s Dreams

Solistul Carla’s Dreams Dreams nu face bani doar din muzică. Printre altele, are un atelier de tablă la Bistrița, în Transilvania: „Sper să mă ocup de asta mai departe. Am un prieten care se ocupă de chestia asta. În Bistrița e o întreprindere metalurgică, mare, dar hai chill… Nu vreau să vorbesc despre asta. Am «ouă» peste tot. Avem grijă de noi, atâta tot. În general, nu prea am nevoie de nimic. De mine depind niște oameni, îmi trebuie niște bani lunar’, a povestit el în podcastul lui Mihai Morar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: