Redactia.ro
Home » Monden » Nunta grandioasă a lui Livian Pop. Câți bani au strâns mirii din dar?

Nunta grandioasă a lui Livian Pop. Câți bani au strâns mirii din dar?

Livian Pop, cunoscut din „Puterea Dragostei”, și-a unit destinul cu Alexandra Dumitru într-o nuntă fastuoasă, organizată cu peste 500 de invitați. Evenimentul a avut loc pe 14 septembrie 2024, la Cluj-Napoca, fiind unul dintre cele mai așteptate din lumea mondenă. Pe lângă preparate alese, muzică de calitate și o atmosferă de basm, suma adunată din darul de nuntă a fost, fără îndoială, un subiect fierbinte.

Livian și Alexandra, o nuntă grandioasă

Fiul adoptiv al lui Nelson Mondialu a organizat o nuntă la care au participat numeroase vedete din showbiz-ul românesc, inclusiv Florin Salam, Marcel Pavel și Horia Brenciu. Mirii au dorit ca această zi specială să fie perfectă, cheltuind sume considerabile pentru pregătirea evenimentului. De la locație până la meniuri, aranjamente și muzică, totul a fost gândit pentru a oferi invitaților o experiență memorabilă.

Pregătirile nu au fost lipsite de provocări, însă Livian și Alexandra s-au bucurat de o seară plină de momente speciale. Deși s-a dorit ca totul să meargă ca la carte, evenimentul nu a fost scutit de mici situații neplăcute, dar bucuria momentului a compensat pentru orice obstacol. În ciuda stresului dinaintea nunții, cei doi miri s-au arătat extrem de fericiți și entuziasmați de ziua pe care o așteptau de multă vreme.

Suma strânsă la nuntă: detalii impresionante

După eveniment, atenția s-a îndreptat către suma adunată din darul de nuntă. Nelson Mondialu, tatăl adoptiv al lui Livian, a oferit câteva detalii surprinzătoare. Conform declarațiilor sale, invitații au fost destul de generoși, însă au existat și câteva excepții. Printre cei 500 de invitați, 17 au dat plicul gol. Pentru a acoperi aceste sume lipsă, Nelson Mondialu a oferit un dar substanțial fiului său, incluzând bani și obiecte de valoare.

Nelson a pus în plic nu mai puțin de 30.000 de euro, la care a adăugat un ceas Rolex în valoare de 25.000 de euro, precum și un lanț și o brățară de aur în valoare de 5.000 de euro. Cu tot cu darul oferit de tatăl său, mirii ar fi strâns o sumă totală de aproximativ 320.000 de euro. Cu toate acestea, Nelson Mondialu a menționat că mare parte din bani au fost cheltuiți pentru organizarea evenimentului. El a precizat că doar meniurile și închirierea sălii au costat 120.000 de euro, iar muzica, aproximativ 80.000 de euro, ceea ce ridică cheltuielile totale la 200.000 de euro.

Nelson Mondialu: „Au strâns o avere, dar au costat mult toate”

Nelson Mondialu a vorbit deschis despre darul său, menționând că o parte din suma oferită a fost sub formă de împrumut, ceea ce a generat discuții în familie. Deși a pus în plic 30.000 de euro, a cerut înapoi 15.000, însă ulterior a intervenit o ceartă legată de acest aspect. Cu toate acestea, el a dorit să își ajute fiul în acest moment important, contribuind la succesul evenimentului.

Cu o sumă totală de 320.000 de euro, Livian Pop și Alexandra Dumitru au reușit să organizeze o nuntă de neuitat. Chiar dacă costurile evenimentului au fost considerabile, bucuria și fericirea celor doi miri au fost incomparabile. Invitații au avut parte de o petrecere de vis, în care muzica, dansul și atmosfera de sărbătoare au fost în prim-plan.

Așadar, nunta lui Livian Pop și Alexandra Dumitru a fost un eveniment grandios, atât din punct de vedere al organizării, cât și al sumei impresionante adunate. Cu sprijinul tatălui său, Nelson Mondialu, Livian a reușit să își îndeplinească visul de a avea o nuntă de poveste.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: