Redactia.ro
Home » Monden » Nunta Jennifer Lopez și Ben Affleck. Petrecerea, anulată?! Mirii au chemat ambulanța de urgență

Nunta Jennifer Lopez și Ben Affleck. Petrecerea, anulată?! Mirii au chemat ambulanța de urgență

jennifer lopez

O ambulanță a fost văzută părăsind proprietatea lui Ben Affleck din Georgia vineri, 19 august, cu doar câteva ore înainte de celebrarea nunții sale de trei zile cu Jennifer Lopez.

Mama mirelui a căzut de pe ponton și s-a rănit la picior

Cuplul a fost apoi zărit în fața unui spital din Savannah, după ce vehiculul de urgență a părăsit proprietarea lui Affleck cu mașina acestuia în urmă. Se pare că mama lui Affleck, Christopher Anne Boldt, a fost dusă la spital după ce a căzut de pe un ponton și s-a tăiat la picior.

O sursă a declarat pentru Daily Mail că actorul și-a găsit mama sângerând și a sunat la serviciile de urgență. din fericire, rana nu a fost gravă, iar mama sa a primit îngrijiri medicale.

În fotografiile obținute de Daily Mail, cuplul a fost pozat în afara spitalului. Affleck a putut fi văzut fumând o țigară în afara clădirii, purtând un tricou casual și pantaloni scurți, cu șapca de baseball întoarsă pe spate. Lopez s-a alăturat logodnicului ei la spital, unde a purtat o rochie de vară și o geantă Dior. Mama lui Affleck a fost și ea fotografiată ieșind din spital într-un scaun cu rotile.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă fastuoasă de 3 zile şi 3 nopţi

Pregătirile de nuntă sunt în toi în casa lui Ben Affleck din Georgia. Actorul şi Jennifer Lopez se căsătoresc în weekend pentru a doua oară, după ceremonia de luna trecută din Las Vegas. Cei doi plănuiesc să îşi celebreze dragostea trei zile şi trei nopţi.

Vineri seară mirii au avut o cină intimă, în familie, iar ceremonia de sâmbătă va avea loc în prezenţa prietenilor şi a familiei. Cuplul își va încheia petrecerea cu un grătar și un picnic, duminică. De joi, trecătorii au văzut un cort în construcţie în curtea proprietăţii lui Affleck, în timp ce angajaţii au muncit toată ziua pentru a pune la punct ultimele detalii pentru una din cele mai aşteptate nunţi de la Hollywood.

Jennifer Lopez și Ben Affleck vor continua să-și sărbătorească dragostea cu o nuntă o extravagantă de de trei zile şi trei nopţi. Cei s-au căsătorit într-o primă ceremonie intimă, la Las Vegas, pe 17 iulie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: