Redactia.ro
Home » Monden » Nunta lui Livian Pop. Sumele uriașe cerute de Delia și Ștefan Bănică pentru a cânta

Nunta lui Livian Pop. Sumele uriașe cerute de Delia și Ștefan Bănică pentru a cânta

Livian Pop, fost câștigător al emisiunii „Puterea Dragostei”, și soția sa, Alexandra, au organizat o nuntă fastuoasă, investind sume mari pentru a avea artiști de top la eveniment. Deși inițial contractaseră pe Andra Măruță, aceasta nu a putut onora invitația din cauza unor filmări la „Românii au Talent”, declanșând căutarea altor vedete de renume. Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, a relatat în direct pe TikTok cum au încercat să aducă alte staruri precum Delia Matache și Ștefan Bănică Jr., însă prețurile solicitate și disponibilitatea artiștilor au ridicat provocări.

Andra Măruță nu a onorat contractul

Una dintre cele mai mari dezamăgiri ale lui Livian și Alexandra a fost absența Andrei Măruță de la nunta lor. Conform declarațiilor lui Nelson Mondialu, familia a încheiat un contract cu cântăreața, plătind un avans pentru prestația acesteia la nuntă. Din păcate, Andra a fost reținută la filmările pentru „Românii au Talent” și nu a putut onora evenimentul. Absența Andrei a fost un motiv de frustrare pentru tatăl mirelui, care a criticat situația public.

În urma acestui refuz, Livian și Alexandra au fost nevoiți să își schimbe planurile și să caute rapid alți artiști care să le ofere o experiență muzicală memorabilă la eveniment. Însă, căutarea nu a fost lipsită de provocări, în special în ceea ce privește prețurile cerute de artiștii de top.

Delia Matache și tariful de 60.000 de euro pentru o oră

După refuzul Andrei, următoarea alegere a cuplului a fost Delia Matache, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Conform dezvăluirilor făcute de Nelson Mondialu, contactul cu impresarul Deliei a dezvăluit suma exorbitantă pe care artista o solicită pentru a cânta la evenimente private: 60.000 de euro pentru o oră de spectacol. Aceasta echivalează cu aproximativ 1.000 de euro pe minut, o sumă care a stârnit reacții și comentarii în mediul online.

Cu toate acestea, Delia nu a putut onora invitația din cauza unui concert pe care îl avea deja programat în aceeași perioadă. Acest fapt a complicat și mai mult planurile cuplului, care a fost nevoit să își continue căutările pentru a găsi un alt artist de renume dispus să cânte la nuntă.

Nu știu cum v-ar conveni vouă să arvuniți un lăutar și în ultimul moment să vă spună că nu poate să vină și că vă dă banii înapoi. Nu știu cum ați fi voi. Când am văzut că treaba e nasoală, l-am sunat pe intermediatorul lui Delia. Delia Matache a cerut 1000 de euro pe minut. O oră, 60.000 de euro. Dar a zis că nu poate veni că are concert.

A sunat pe intermediatorul lui Ștefan Bănică. Același preț, o mie de euro pe minut. El a zis că nu cântă la nunți. A sunat-o pe Loredana Groza, nici ea n-a putut veni că avea în altă parte. Și, în final, a sunat la Brenciu. El a putut să vină. Astea nu sunt prețuri băgate de minute, căutați pe Google prețurile”, a dezvăluit Nelson, în timpul unui live pe TikTok.

Refuzurile continuă: Ștefan Bănică Jr. și alte vedete

Livian și Alexandra au încercat ulterior să îl aducă pe Ștefan Bănică Jr. la nunta lor, însă și această încercare a eșuat. Ștefan Bănică Jr. a refuzat să cânte la eveniment, precizând că nu cântă la nunți. Tariful cerut de acesta ar fi fost, de asemenea, similar cu cel al Deliei, de aproximativ 1.000 de euro pe minut. Nelson Mondialu a menționat că au încercat și să o contacteze pe Loredana Groza, însă nici aceasta nu a putut participa, având deja un angajament în altă parte.

În final, familia Pop a reușit să îl aducă pe Horia Brenciu la nuntă, acesta fiind singurul artist disponibil pentru a cânta la eveniment. Prestația lui Brenciu a fost bine primită de invitați, iar cuplul a fost mulțumit de faptul că au reușit să aibă un nume mare la nunta lor, chiar dacă nu au reușit să o aducă pe Andra sau pe Delia.

Nelson Mondialu a dezvăluit toate aceste detalii într-un live pe TikTok, exprimându-și frustrarea față de situația creată și criticând unele dintre tarifele solicitate de vedetele din România pentru a cânta la nunți. De asemenea, el a subliniat că, în ciuda dificultăților întâmpinate, nunta fiului său a fost un succes, iar invitații s-au bucurat de o seară memorabilă.

Prețurile ridicate ale artiștilor români

Cazul nuntii lui Livian Pop ridică întrebări despre tarifele practicate de artiștii din România pentru evenimente private, în special la nunți. Sumele solicitate, cum ar fi 60.000 de euro pentru o oră de spectacol, pot părea exorbitante pentru mulți, însă acestea reflectă cererea ridicată și popularitatea unor artiști precum Delia și Ștefan Bănică Jr.

Nelson Mondialu a fost deschis cu privire la frustrarea sa legată de faptul că, deși plătiseră avansuri și semnaseră contracte, au fost nevoiți să găsească rapid alte soluții. Cu toate acestea, finalul fericit al evenimentului a demonstrat că, în ciuda obstacolelor, nunta lui Livian Pop și Alexandra a fost un succes.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: