Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă mare în familia Sterp! Geta a spus marele „DA”! VIDEO/FOTO

Nuntă mare în familia Sterp! Geta a spus marele „DA”! VIDEO/FOTO

GALERIE FOTO (6)

Bucurie mare în familia Sterp, după ce Geta s-a măritat! Iată imagini de senzație!

Nuntă mare în familia Sterp! 

Astăzi este Nuntă mare în familia Sterp! Geta este pregătită să-și întemeieze un cămin fericit și o familie superbă alături de alesul inimii sale, Sebastian. Nașa de cununie este nimeni alta decât Ileana Sterp, sora sa, alături de partenerul său.

Sursa foto Instagram

Geta a spus marele „DA”!

Getuța pleacă de la casa părintească, alături de soțul său, Sebastian. Tânăra a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus marele „DA!” În fața alesului inimii sale!

Geta Sterp a ales o rochie simplă, extrem de elegantă și rafinată pentru marele eveniment din viața ei!

Sursa video: Instagram – sterpileana

Ileana Sterp este nașa Getei

Nașa de cununie este nimeni alta decât Ileana Sterp, sora Getei: 

„Sunt o nașă fără coc, e mai bine așa, e situl meu,

mai simplu. Am zis că dacă mi-a crescut părul atât de mult sa-l las să se vadă cât este de lung. Sunt gata și mă duc repede acasă să ne îmbrăcam, căci trebuie să merge după mire”, a spus Ileana Sterp, pe story.

Cum a anunțat Geta Sterp că se căsătorește cu alesul inimii sale

Geta Sterp a postat un videoclip pe YouTube în care a anunțat că se mută de acasă alături de Sebastian, alesul inimii sale, moment în care mama sa a izbucnit în lacrimi! 

„Am emoții și îmi vine să plâng, nu știu câți dintre voi înțelegeți treaba asta. Încerc să mă filmez, dar nu știu dacă mă pot abține. Am plecat de acasă și merg în calea oilor și venind așa pe drum m-a luat melancolia. Nu știu câți dintre voi înțelegeți, după cum spuneam, mai este foarte puțin timp și mă căsătoresc și sunt foarte fericită din acest motiv și știu că o să înceapă o nouă etapă din viața mea, dar m-au luat toate stările și m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin calea oilor și când trăiesc astfel de momente. Plâng de fericire, e fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit. Dacă mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri, cu toate că mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, așa că am un nod în gât când mă gândesc că asta poate fi ultima data când vin să cobor oile de la munte”, a povestit Geta Sterp, într-un vlog.

Ileana Sterp, probeleme cu rochia de nașă

Ileana Sterp a mărturisit pe canalul său de youtube că rochia care i-a fost creată nu a corespuns așteptărilor ei, mai exact, culoarea nu i-a plăcut deloc, motiv pentru care a refuzat-o:

„(…) Rochia era croită frumos, dar culoarea nu era ce trebuie și aici eram în căutarea altor rochii, era vineri seara. E sâmbătă dimineața și noi am fost la spovedit toți patru. Acum mergem acasă și ei trebuie să mă duc să-mi caut altă rochie, pentru că nu-mi place deloc culoarea, nu prea-mi place nimic la ea.

În interior se vede într-un fel, dar în exterior se vede groaznic, e un mov așa, nu pot s-o port și parcă presimțeam că ceva nu o să-mi placă. Asta e, eu voiam un maro ca să meargă cu costumul lui Dani, dar movul ăsta chiar nu merge cu nimic.

Sper să mai găsesc astăzi ceva. Am fost la Deva și am găsit altă rochie. Alte 3 rochii mi-am mai cumpărat, pentru că nu m-am putut decide, mi-am găsit niște rochii foarte frumoase, chiar în Deva, aici lângă noi, că mereu căutăm în alte orașe, ne gândim că nu aici (…) ”, a detaliat Ileana Sterp în vlogul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: