Redactia.ro
Home » Știri » Nuntă mare în showbiz. Iancu Sterp și viitoarea lui soție, Denisa Coțolan, au stabilit data nunții

Nuntă mare în showbiz. Iancu Sterp și viitoarea lui soție, Denisa Coțolan, au stabilit data nunții

Când se căsătoresc Iancu Sterp și Denisa Coțolan. Sursă foto: Instagram

Iancu Sterp și viitoarea lui soție, Denisa Coțolan, au stabilit data nunții lor, iar detaliile au fost dezvăluite în mod neașteptat de Mama Geta, în timpul unei vizite la Survivor All Stars. În timp ce Iancu se afla în Republica Dominicană, mama sa a început pregătirile pentru marele eveniment și a stabilit inclusiv data.

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan după o înfrângere într-un meci din gala RFX cu George Zănoagă. Cererea a avut loc în fața întregii sale familii, iar Denisa a izbucnit în lacrimi de emoție.

Surpriza de la Survivor All Stars

În cadrul show-ului Survivor All Stars, Iancu Sterp a avut parte de o surpriză emoționantă când a revăzut-o pe mama sa, Mama Geta. Aceasta i-a dezvăluit detalii despre nunta planificată pentru toamnă.

„Ai și nunta a toamnă, cine ți-a pus nunta? Tot mama’, a spus mama Geta.

„Tu m-ai aranjat, v-ați ocupat de muzică? Eu n-am vorbit nimic’, a răspuns Iancu Sterp.

„Absolut nimic, tu te ocupi când vii, eu doar am pus data, ca atunci când te-ai născut să te și însori’, a completat femeia.

„Denisa e acasă, mă așteaptă, nu a fugit în lume cu nimeni?’, a întrebat concurentul de la Survivor All Stars.

„Te așteaptă, nu a fugit cu nimeni, îți duce dorul cel mai tare. Săraca a plâns’, l-a asigurat ea.

Pregătirile pentru nuntă

Mama Geta nu a pierdut timpul cât Iancu a fost în Republica Dominicană. Ea a început pregătirile pentru nuntă și a stabilit data evenimentului pe 28 octombrie, ziua în care Iancu va împlini 26 de ani.

„Mama Geta m-a dat de gol, eu le-am spus colegilor mei că am nunta pusă pe 27 octombrie, iar pe 28 o să fie ziua mea, dar nu le-am spus că mama Geta mi-a pus nunta, pentru că eu am vorbit cu Denisa, am decis să ne căsătorim, dar nu alesesem data. Mama, între timp, vulpe bătrână, a vorbit la o sală de nunți, ne-a pus data și ne-a spus. Zic că e bine, nu ne mai batem noi capul, așa că ea a contribuit bine la asta'”, a adăugat Iancu Sterp.

Deși s-a bucurat enorm să-și vadă mama, Iancu a exprimat și regretul că Denisa nu a fost prezentă în Republica Dominicană. „Eu chiar am spus, săraca mama, ea femeie în vârstă. Tu ești hazul României. Îmi pare rău că nu a venit Denisa, aș fi vrut să o strâng în brațe, să-i spun cât o iubesc, pentru că mi-e tare dor de ea, dar știu că mai este puțin și o să o văd acasă, așa că mă bucur că am văzut-o și pe mama’, a mai spus acesta.

Relația strânsă cu mama Geta

Denisa Coțolan, viitoarea soție a lui Iancu, a fost și ea foarte emoționată de pregătirile pentru nuntă. Conform relatărilor, ea a plâns de dorul lui Iancu în timpul absenței sale la Survivor All Stars, așteptând cu nerăbdare întoarcerea lui acasă.

Relația strânsă dintre Iancu și Mama Geta a fost evidentă pe parcursul pregătirilor pentru nuntă. Mama Geta a jucat un rol esențial în organizarea evenimentului, asigurându-se că totul este în ordine pentru ziua cea mare.

Pe lângă nunta planificată pentru toamnă, Iancu și Denisa își fac și alte planuri de viitor. Ambii sunt încântați de perspectiva de a-și începe viața de familie și de a construi un viitor împreună. În ciuda provocărilor întâmpinate, ei rămân optimiști și determinați să facă față oricăror dificultăți.

Nunta lui Iancu Sterp și Denisa Coțolan este un eveniment așteptat cu nerăbdare, nu doar de cei doi, ci și de familiile și prietenii lor. Pregătirile au fost deja începute de Mama Geta, iar data a fost stabilită pentru 28 octombrie, ziua în care Iancu își va sărbători și ziua de naștere. Cu toate detaliile puse la punct, se preconizează că va fi o nuntă memorabilă, plină de emoție și bucurie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: