Redactia.ro
Home » Monden » Nuntă mare în showbizul românesc. Silviu Prigoană este extrem de fericit

Nuntă mare în showbizul românesc. Silviu Prigoană este extrem de fericit

GALERIE FOTO (2)

Silviu Prigoană este extrem de fericit! Fiul său și-a unit destinul alături de iubita lui, Georgiana în ziua de vineri, 24 iunie. Iată toate detaliile!

Nuntă mare în familia lui Silviu Prigoană

Vineri a fost o zi foarte importantă din viața lui Silvius, deoarece , alături de partenera lui de viață au spus „DA” pentru totdeauna. După ceremonie a urmat o petrecere pe cinste! 

Silvius Prigoană și marea lui dragoste, Georgiana au fost cununați de către doi prieteni apropiați, un cuplu de medici stomatologi din Constanța. 

Silviu Prigoană a anunțat, în mod public, în urmă cu ceva timp, marele eveniment din viața fiului său: 

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint.

Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe.

Din ceastă cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, a declarat Silviu Prigoană pentru „Antena Stars”, conform „spynews”.

Sursa foto: Click!

 

Sursa video: Click!

Silviu Prigoană: „Au făcut naveta o perioadă”

Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit după doi ani de relație, iar Silviu Prigoană afirmat că vor locui în România, deși tânăra a stat foarte mult timp în Austria din cauza locului de muncă: 

„Cea de-a două noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România. Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa.

Acum vor să se întoarcă acasă. În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze.”, a povestit Silviu Prigoană la „Exclusiv VIP”, de la „Prima TV”, relatează „playtech.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: