Redactia.ro
Home » Monden » O agresează Viorel pe Vulpița? Un reporter Acces Direct spune adevărul despre situația lor

O agresează Viorel pe Vulpița? Un reporter Acces Direct spune adevărul despre situația lor

agresiune vulpita viorel

Odată cu demisia lui Emily Burghelea din emisiunea „Acces Direct” mulți s-au întrebat care este, de fapt, relația dintre Viorel și Vulpița și dacă o agresează bărbatul pe soția sa.

O agresează Viorel pe Vulpița? Demisia lui Emily Burghelea scoate la iveală adevărul

Demisia lui Emily Burghelea a făcut valuri în televiziune, dat fiind faptul că fata și-a motivat alegerea cu agresiunile repetate asupra Vulpiței, pe care postul de televiziune le ascunde. La sfârșitul emisiei de ieri, 15 iunie, Emily își anunța demisia în direct, precizând că nu mai poate lua parte la acea situație.

Imediat după, Radu, unul dintre reporterii emisiunii, a rupt și el tăcerea și a oferit primele detalii despre acest caz. Reporterul a precizat că ceea ce declară reprezintă poziția lui, și nu poziția postului de televiziune pe care îl reprezintă.

Ce a declarat reporterul Radu după zvonurile apărute

Tânărul a precizat că în cuplul Viorel – Vulpița nu sunt agresiuni de ordin fizic. El a precizat că dacă ar fi luat la cunoștință de așa ceva, el ar fi fost primul care ar fi semnalat această neregulă. „Emily a fost dată afară. Și…da, se va spune mâine, în emisiune. Eu, în calitate de prieten al Veronicăi, nu aș fi acceptat așa ceva. Mai mult, i-am zis mereu lui Viorel, atunci când a jignit-o, să nu o mai facă. Am primit câteva mesaje să plec și eu. Adevărul întotdeauna iese la iveală. Nu am fost pus de Acces Direct să fac un live, aici e contul meu personal și vorbesc despre ce vreau eu.”, a precizat reporterul.

Radu a mărturisit și că e prieten cu familia Stegaru și că aceștia i-ar fi făcut confidențe în tot acest timp și că niciodată n-a fost vorba despre violență fizică. Nu țin cu Emily. Veronica nu a fost agresată de Viorel, eu și Doina am fi fost primii care am fi aflat asta și am fi luat măsuri. Vorbim mereu cu ei, ne sună, îi sunăm și noi și suntem prieteni și avem o legătură apropiată. Ei sunt străini de București, e bine să aibă prieteni” a spus Radu Rotaru, în live-ul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini