Redactia.ro
Home » Știri » O angajată de la Cantina Săracilor din Huși, fura mâncarea săracilor și se lăuda cu ea

O angajată de la Cantina Săracilor din Huși, fura mâncarea săracilor și se lăuda cu ea

GALERIE FOTO (2) O angajată de la Cantina Săracilor din Huși, fura mâncarea săracilor și se lăuda cu ea

Fura mâncarea săracilor. Un scandal amoros a scos la iveală detalii șocante despre o angajată de la Cantina Săracilor din Huși. Iubitul femeii s-a răzbunat pe aceasta, postând poze șocante cu aceasta în timp ce se afla la muncă. Angajata fura mâncare sărmanilor și își făcea poze cu prada, apoi se lăuda cu ea.

O angajată de la Cantina Săracilor din Huși, fura mâncarea săracilor și se lăuda cu ea 

O femeie în vârstă de 42 de ani, angajată la Cantina Săracilor din Huși, a fost dată în vileag de propriul iubit, că fura mâncarea sărmanilor și poza toată prada și se lăuda cu ea.

Aceasta îi trimitea poze cu peștele, puii, carnea tocată și alte alimente furate. Scria mesaje în care povestea cum a furat mâncarea celor săraci, ba chiar se mândrea cu acest fapt. Cei doi se pare că s-au certat, iar iubitul femeii a postat toate imaginile trimise de aceasta.

Femeia și-a dat demisia

Primăria din Huși a chemat-o pe aceasta într-o comisie de disciplină, dar femeia și-a dat demisia. Așadar, femeia a scăpat, iar mâncarea furată, nu mai poate fi înapoiată. Deși a dat-o în vileag, fostul iubit al femei, declară că iubirea pentru angajata de la Cantina Saracilor nu s-a stins. Cu toatea astea, el nu se mai poate apropia de fosta iubita deoarece are ordin de restricție în raport cu angajata.

Da, eu am fãcut plângerea. Pentru furt. Fura produse alimentare, cantitãti destul de mari”, spune bãrbatul, care a tinut neaparat sã facã precizãri suplimentare pe marginea subiectului ajuns în public. Întrebat cum a dovedit acuzatiile la adresa femeii, acesta a spus: “Prin greseala ei fãcutã! Trimitându-mi mie poze cu ceea ce lua de acolo. Plus mesaje, plus tot felul de chestii”, a sustinut bãrbatul.

Ceea ce este important, este faptul că nimeni nu și-a dat seama că femeia fura mâncarea oamenilor săraci. Aceasta își umplea frigiderul cu mâncarea destinată saracilor, fără pic de rușine. Fostul iubit o caracterizează pe femei ca fiind o persoană aprigă, care ar fi în stare să fure mâncarea de la gura săracilor.

Citeste si:CUTREMUR în România. Ce magnitudine a avut seismul

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: