Redactia.ro
Home » TV » Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

Anamaria Prodan și-a dat demisia în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentatoarea a precizat că nu va mai prezenta emisiunea „Gospodar fără pereche”. Aceasta a explicat că motivele pentru această decizie sunt reprezentate de familie și de perioada foarte încărcată din fotbal.

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

Anamaria Prodan a anunțat în direct că își dă demisia de la Pro TV. Prezentatoarea tv a precizat că motivul decizie, sunt fetele ei care i-au reproșat că în ultimul timp le-a neglijat. Impresia a declarat că timpul ei este unul încărcat și nu își mai permite să petreacă îndeajuns de mult timp cu cei dragi. Anamaria Prodan este ocupată și cu fotbalul. Fiica ei Sarah are un meci important de baschet și nu vrea să îl rateze.

Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc”, a spus Anamaria Prodan în direct la Pro Tv.

Anamaria Prodan și-a dat demisia în emisiunea lui Măruță

Impresara a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, moment în care a ținut să facă un anunț. Prezentatoare și-a anunțat demisia în direct de la PRO TV. Aceasta a spus în glumă, că în locul ei va veni cineva car eîi va însura pe toți.

Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”, a spus Anamaria Prodan. Deși aceasta reușea de fiecare dată să se descurce cu toate, se pare că impresa a ajuns la capătul puterilor. Vedeta nu vrea să mai fie pusă în situația de a mai rata fără explicație meciurile fiicei sale, Sarah.

Citeste si:Gheorghe Dincă, supus primei expertizei psihiatrice după crimele din Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: