Redactia.ro
Home » Stil de viață » O bătrână a fost lăsată să meargă gratis de către un șofer de autobuz, fără să-i spună de ce. Ce a făcut timp de 30 de ani pentru femeia respectivă

O bătrână a fost lăsată să meargă gratis de către un șofer de autobuz, fără să-i spună de ce. Ce a făcut timp de 30 de ani pentru femeia respectivă

GALERIE FOTO (2)

O femeie bătrână a fost lăsată să meargă gratis de șoferul unui autobuz, care nu a vrut să îi spună nici în ruptul capului cine este.  După ce a coborât, bărbatul le-a spus celorlați călători adevărul. Ce a făcut timp de 30 de ani pentru acea femeie, fără ca ea să știe. Este de-a dreptul uimitor!

Povestea lor a făcut înconjurul internetului

Povestea unui șofer de autobuz, îndrăgostit de decenii întregi, a făcut înconjurul internetului. Totul a început după ce o femeie a mers pe gratis în autobuzul condus de bărbatul respectiv, fără ca acesta să-i spună motivul. Femeia nu a realizat de ce acesta nu i-a acceptat banii.

Bărbatul, șofer unei mașini din Iloilo, Filipine, era îndrăgostit în secret de aceeași femeie de decenii întregi. Întreaga poveste a fost postată pe Facebook de către un pasager care a asistat la momentul extrem de emoționant.

O femeie care s-a urcat în autobuz a plătit biletul, însă șoferul nu a acceptat banii și i-a returnat. Șoferul a mormăit și a zis că o lasă să meargă gratuit, dar pentru că ea nu mai vedea și nici nu mai auzea bine, nu a înțeles ce se întâmplă. Unul dintre pasageri s-a oferit să îi explice de ce nu trebuie să plătească acea călătorie. Femeia nu avea habar cine este bărbatul care o lăsase să meargă fără niciun ban.

„Cine ești tu?”, i-a spus femeia, însă șoferul a preferat să tacă. Aceasta a făcut tot posibilul să-și dea seama cine este șoferul. Șoferul a tăcut până la destinație. Femeia nu a realizat cine este șoferul generos, așa că i-a mulțumit”, este o parte din poveste.

Bărbatul care a așteptat-o timp de 30 de ani

Șoferul autobuzului a așteptat-o timp de 30 de ani, însă ea s-ar fi căsătorit cu altcineva. „Nu își poate aduce aminte de mine. Sunt bărbatul care a așteptat-o timp de 30 de ani, dar ea s-a căsătorit cu altcineva. I-am spus că aș trata-o ca pe o regină și că nu va trebui să își facă vreodată grijă pentru bani dacă va fi doar a mea. Mi-am păstrat promisiunea toți acești ani și încă mi-o țin”, le-a spus bărbatul celorlalți călători. Toată lumea a rămas impresionată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini