Redactia.ro
Home » Știri » O benzinărie oferă clienților diferența de bani înapoi, după scumpirea carburanților record de miercuri seară

O benzinărie oferă clienților diferența de bani înapoi, după scumpirea carburanților record de miercuri seară

Miercuri seară, români din toată țara au luat cu asalt stațiile de alimentare cu combustibili, de teamă că în zilele ce vor urma prețurile vor ajunge la un nou record. Zvonurile care au creat isterie s-au dovedit însă a fi false, iar unul dintre comercianți a dorit să-și ceară scuze în mod public pentru mărirea prețurilor în mod nejustificat. Mai mult, acesta le va oferi clienților săi diferența de bani înapoi.

O benzinărie oferă clienților diferența de bani înapoi clienților, după scumpirea carburanților record de miercuri seară

Este vorba de benzinăria Eso Petrol, care a majorta miercuri seara, pe fondul isteriei creată în rândul șoferilor, prețul carburanților de la 7,65 lei/litru la 9,99 lei/litru.

Reprezentantul benzinăriei a explicat că decizia pentru majorarea prețurilor a fost luată după ce zvonurile despre lipsa stocurilor de carburant le-au fost comunicare de parteneri. Ca mulți alți comercianți, nu au luat în considerare impactul pe care îl va avea această creștere asupra clienților, iar acum intenționează să se revanșeze.

Astfel, și-au cerut scuze în mod public, garantându-le clienților că vor primi diferența de bani înapoi dacă se vor prezenta cu bonul fiscal.

„În urma deciziilor impulsive din data de 09.03.2022 la reacţia unora care au venit să alimenteze în tot felul de recipiente cantităţi foarte mari, într-un moment în care aveam informaţii de la parteneri referitoare la o creştere a preţului peste noapte cu sume însemnate şi riscul de a rămâne fără stocuri de carburant pe termen lung, fără să ne gândim la impactul asupra clienţilor de bună credinţă, vedem necesitatea de a veni cu scuzele noastre sincere, susţinute de înapoierea diferenţei de bani de la preţul iniţial la cel mărit, pe baza bonului fiscal. În speranţa că veţi reuşi să înţelegeţi reacţia noastră în condiţiile date, vă mulţumim anticipat”.

Mesajul vine după ce aseară, angajați lanțului de benzinării respectiv au majorat prețurile la 9,99 lei pentru motorină şi benzină, apoi le-au redus când clienții au refuzat să mai alimenteze mașinile de la ei, preferând ”concurența” unde prețurile erau în jur de 7,5 lei/litru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: