Redactia.ro
Home » Știri » O britanică de 80 de ani, înnebunită după tinerii locali. „Sunt atât de multe bomboane aici”. Ținutul exotic unde femeile din Anglia vin în fiecare an

O britanică de 80 de ani, înnebunită după tinerii locali. „Sunt atât de multe bomboane aici”. Ținutul exotic unde femeile din Anglia vin în fiecare an

Odată cu sfârșitul pandemiei de Covid-19, femeile britanice își pot relua plăcerile și aventurile, iar una dintre destinațiile preferate este Gambia, unde au loc petreceri de neuitat. Înaintea pandemiei, acestea se bucurau de vacanțe relaxante în această mică țară africană, petrecându-și timpul alături de prietene și de tinerii locali într-un spirit de distracție și voie bună.

„Ce se întâmplă în Gambia rămâne în Gambia. Sunt atât de multe surprize aici încât este greu să-ți stăpânești dorințele… chiar și la vârsta mea”, a mărturisit o femeie în vârstă de 80 de ani pentru presa britanică.

Dezvăluiri despre bărbații din Gambia

Un alt exemplu este Jackie Simpson, în vârstă de 62 de ani, care este încântată de persoanele pe care le-a întâlnit în Gambia. „Ies de două ori pe an cu prietenele mele. Băieții englezi sunt puțin vulgari, dar bărbații din Gambia pe care i-am întâlnit au fost romantici”, a spus ea pentru The Sun.

Femeile britanice sunt impresionate de perioada petrecută în țara africană și se întorc în fiecare an pentru a-și petrece vacanța de câteva săptămâni. Nu ezită să cheltuiască bani mulți în Gambia, o țară care trăiește din turism.

Cu toate acestea, au existat și cazuri în care tinerii africani au profitat de generozitatea și naivitatea femeilor britanice, folosindu-le pentru a obține o viață mai bună în Europa. Femeile care au fost rănite din dragoste au ajuns să facă plângeri la poliție.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini