Redactia.ro
Home » Știri » O bunică divorțată s-a îndrăgostit de vecinul ei de doar 19 ani: „Mă face să mă simt tânără!”. Ce planuri au

O bunică divorțată s-a îndrăgostit de vecinul ei de doar 19 ani: „Mă face să mă simt tânără!”. Ce planuri au

GALERIE FOTO (4) O bunică divorțată s-a îndrăgostit de vecinul ei de doar 19 ani: „Mă face să mă simt tânără!”. Ce planuri au

O bunică în vârstă de 56 de ani, divorțată, spune că s-a îndrăgostit din nou, atât că bărbatul pe care-l iubește are doar 19 ani. E chiar vecinul ei. Cei doi intenționează să se căsătorească. Iată povestea lor și ce spun apropiații.

O bunică divorțată s-a îndrăgostit de vecinul ei de doar 19 ani: „Mă face să mă simt tânără!”

Se spune că dragostea nu ține cont de nimic și sunt numerose exemple în lume când două persoane s-au îndrăgostit în ciuda diferenței de vârstă. Așa se întâmplă și cu acest cuplu din Thailanda. Wuthichai Chantaraj are 19 ani și s-a îndrăgostit de vecina lui, Janla Namuangrak, în vârstă de 56 de ani. Femeia are trei copii și trei nepoți și a divorțat după 20 de ani de căsnicie.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ce planuri au bunica divorțată și vecinul ei de 19 ani: „Copiii mei au fost șocați”

Cei doi s-au logodit în ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 37 de ani. S-au cunoscut când băiatul avea doar 10 ani, potrivit The Mirror. S-au apropiat mai mult după ce tânărul a ajutat-o pe bunicuță cu niște treburi în gospodărie. Au ieșit la câteva întâlniri și au realizat ulterior că își doresc mai mult.

În public, ei nu se feresc acum să se țină de mână sau chiar să se sărute, deși unii le mai aruncă și priviri urâte. Merg în oraș împreună și la restaurante, conform sursei de mai sus.

Tânărul: „Sunt cu Janla de doi ani deja. Este prima dată în viața mea când am dorit să mă asigur că cineva trăiește confortabil. I-am văzut casa ponosită și m-am gândit cum aș putea să o ajut să trăiască mai bine. Este o femeie muncitoare și sinceră. O admir”, a povestit tânărul, care a recunoscut, de asemenea, că până de curând ei și-au ținut secretă relația.

Deși țin unul la altul și plănuiesc să se și căsătorească, rudele sunt împotriva lor.

„Wuthichai a fost ca un supererou pentru mine. M-a ajutat în fiecare zi. Apoi, când era mai mare, am început să avem sentimente unul pentru celălalt. Am fost surprinsă, pentru că îl cunosc de când era copil. Când le-am spus oamenilor că suntem îndrăgostiți, au crezut că e o nebunie. Copiii mei au fost șocați. Dar el mă face să mă simt tânără din nou și am rămas împreună. Suntem fericiți. Ne vom căsători”, a mărturisit femeia în vârstă de 56 de ani.

Sursa foto: Profimedia
O bunică divorțată s-a îndrăgostit de vecinul ei de doar 19 ani: „Mă face să mă simt tânără!”. Ce planuri au
Foto: Profimedia
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: