Redactia.ro
Home » Monden » O celebră actriță și soțul ei trăiesc un adevărat coșmar. Nu mai ies pe stradă de frică. Care este motivul

O celebră actriță și soțul ei trăiesc un adevărat coșmar. Nu mai ies pe stradă de frică. Care este motivul

GALERIE FOTO (2)

O celebră actriță de la noi și soțul ei trăiesc o adevărată dramă. Ileana Stana Ionescu și partenerul ei de viață, Andrei Ionescu, se confruntă cu probleme de sănătate destul de grave. Din cauza acestora, evită să mai iasă și pe stradă.

Ileana Stana Ionescu și soțul ei trăiesc o dramă

Actrița s-a retras din teatru după 60 de ani de activitate, iar acum este la pensie și trăiește clipe de liniște alături de soțul ei, Andrei Ionescu. Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi din țară, iar recent au împlinit 65 de ani de căsnicie. Actrița a împlinit pe 14 septembrie vârsta de 86 de ani, iar Andrei Ionescu are 95 de ani. Marele actor a povestit că îi este frică și să mai iasă din curte sau pe stradă, pentru că suferă de o afecțiune gravă. Acesta este la un pas de orbire, lucru care îl înspăimântă enorm.

Ileana este bine, stă acasă, ca la pensie. Din păcate, eu am probleme de sănătate, de-abia mai văd siluetele, nu prea descifrez bine amănuntele, iar fețele nu le recunosc, nu le văd bine. Le ghicesc doar după siluete și după voce. Încă mă mai descurc. Această afecțiune degenerativă, din cauza căreia se poate orbi total, o au și oamenii mai tineri. Iau un tratament care probabil încetinește evoluția, dar nu prea cred. Nu mai ies nici din curte, pe stradă, de frica”, a spus actorul pentru ego.ro

Ce surpriză i-a făcut Andrei Ionescu soției lui, de ziua ei de naștere

Pe 14 septembrie, Ioana Stana Ionescu a împlinit vârsta de 86 de ani. Soțul ei i-a pregătit un tort delicios de ziua ei de naștere. Aceștia au petrecut împreună cu prietenii apropiați.

”Mâine vin la noi câțiva prieteni, i-am pregătit Ilenei și un tort delicios. Am început să mai primim musafiri, căci a trecut pandemia. O mai sună actorii, de ziua ei, și cei din noua generație, de la Teatrul Național’. Ileana are însă mai emoții, căci, peste două luni, fiul ei, stabilit în America, îi va vizita, aducându-i mamei lui, firește, și un dar de suflet: ‘De-abia așteptăm să-l îmbrățișăm, nu l-am mai văzut de trei ani, ne-a promis că vine în noiembrie în România”, a mai spus actorul pentru sursa citată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini