Redactia.ro
Home » Monden » O celebră interpretă de muzică populară s-a retras la mănăstire pentru a-l sluji pe Domnul pe calea rugăciunii  : „Am dat mâna cu Dumnezeu”

O celebră interpretă de muzică populară s-a retras la mănăstire pentru a-l sluji pe Domnul pe calea rugăciunii  : „Am dat mâna cu Dumnezeu”

O celebră interpretă de muzică populară s-a retras la mănăstire pentru a-l sluji pe Domnul pe calea rugăciunii  : „Am dat mâna cu Dumnezeu”

O celebră interpretă de muzică populară s-a retras la mănăstire pentru a-l sluji pe Domnul pe calea rugăciunii. Iată detaliile emoționante!

O celebră interpretă de muzică populară s-a retras la mănăstire pentru a-l sluji pe Domnul pe calea rugăciunii

O celebră interpretă de muzică populară susține că a dat mâna cu Dumnezeu, după ce a fost ajutată de mai multe ori de Cel de Sus să treacă peste suferințele din viața ei. Aceasta s-a retras din viața de zi cu zi pentru a-l sluji pe Domnul și a urmat calea rugăciunii zile întregi la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț, unde a dezvăluit că a simțit legătura puternică cu divinitatea:

„Îmi place foarte mult să merg la locurile sfinte și de data asta am fost la Nichit, o mănăstire lângă Piatra Neamț. Chiar am simțit că am dat mâna cu Dumnezeu, a fost așa.

Am dormit mai multe zile la mănăstire și am avut timp mai mult pentru rugăciune. Tot timpul vorbesc cu Dumnezeu. Am simțit pur și simplu că stau numai în rugăciune. Acum i-am înțeles pe preoții și pe călugării care rezistă la mănăstire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: