Redactia.ro
Home » Monden » O celebră ispită de la Insula Iubirii a născut după 24 de ore de travaliu. Prima imagine cu fiul ei FOTO

O celebră ispită de la Insula Iubirii a născut după 24 de ore de travaliu. Prima imagine cu fiul ei FOTO

GALERIE FOTO (4) O celebră ispită de la Insula Iubirii a născut după 24 de ore de travaliu. Prima imagine cu fiul ei FOTO

O celebră ispită de la Insula Iubirii a născut după 24 de ore de travaliu. Iată prima imagine cu fiul ei perfect sănătos!

O celebră ispită de la Insula Iubirii a născut după 24 de ore de travaliu

Nicoleta Dragne, una dintre cele mai de succes ispite de la Insula Iubirii a născut pentru a doua oară! Aceasta a avut o sarcină grea, dar pe care a dus-o la bun sfâșit cu nota 10, fiul ei fiind perfect sănătos. Fosta ispită a povestit pe rețelele de socializare experiența trăită, împărtășindu-le urmăritorilor ei prima fotografie cu micuțul ei. Aceasta a avut un travaliu de 24 de ore și a dezvăluit faptul că numele băiețelului va începe cu litera R:

24 h de travaliu. 3980 g. 56 cm. Baby R. Mamy Hulk cum ar spune Vladimir”, a scris Nicoleta pe Instagram.

Nicoleta Dragne a avut o sarcină grea

Fosta ispită de la Insula iubirii a mărturisit că a avut parte de o sarcină grea, cu numeroase probleme, motiv pentru care a stat la pat zile întregi:

„Sunt sarcini diferite, dar în primele luni am avut cam aceleași simptome: cu rău, vomă în fiecare azi. Acum nu îmi mai este rău, dar îmi este somn tot timpul. La prima sarcină nu am avut treaba asta și nici nu pot să stau în picioare, dacă stau în picioare 15 – 20 de minute, doar să stau nu să merg că dacă merg e mai bine, dacă stau mă ia amețeala, îmi crește tensiunea și trebuie să mă așez”, declara Nicoleta Dragne, potrivit Viva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: